Actualitate

Cristina Bâtlan a născut prematur, la 5 luni și jumătate, în urmă cu 19 ani. Cum arată acum fiul ei, Adi

Publicat: 09 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Bâtlan a născut prematur la 5 luni și jumătate în urmă cu 19 ani. Cum arată acum fiul ei Adi
Cristina Bâtlan l-a născut pe fiul ei Adrian după 5 luni și jumătate de sarcină

Puțină lume știe despre femeia de afaceri Cristina Bâtlan că a născut prematur, după 5 luni și jumătate de sarcină, în urmă cu 19 ani. Ea a susținut că în acel moment medicii nu i-au dat copilului nicio șansă de supraviețuire. Cu toate acestea, Cristina Bâtlan s-a luptat ca o leoaică pentru a-și ține fiul în viață, care astăzi este un tânăr de succes.

Cristina Bâtlan este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România, dar și o mamă extrem de dedicată. Vedeta are un fiu, pe nume Adrian, în vârstă de 19 ani, din mariajul cu fostul soț, Roberto. Femeia de afaceri a făcut mărturisiri cutremurătoare despre momentul în care copilul ei s-a născut prematur, la 5 luni și jumătate, iar medicii nu-i dădeau nicio șansă de supraviețuire. Cristina Bâtlan s-a luptat ca o leoaică pentru a-l ține în viață pe fiul ei.

Cristina Bâtlan a născut prematur, la 5 luni și jumătate

Cristina Bâtlan, în vârstă de 49 de ani, fondatoarea unuia dintre cele mai de succes branduri din România, este mândră de fiul Adrian, în vârstă de 19 ani, rezultat din mariajul cu fostul soț, Robert. Puțini știu, însă, că femeia de afaceri l-a născut prematur pe copil, după 5 luni și jumătate de sarcină, iar bebelușul cântărea doar 815 grame. Invitată la podcastul lui Măruță, Cristina Bâtlan oferit detalii tulburătoare, spunând că medicii voiau să-l arunce pe micuț la gunoi.

Cristin Bâtlan, jurata de la Imperiul Leilor, este, în primul rând, o mamă extrem de devotată fiului ei, Adrian. „Leoaica” și-a amintit că medicii au vrut să-l arunce la gunoi pe bebeluș, însă soțul ei de la acea vreme s-a rugat de medici să îl bage pe fiul lor la incubator și să-i ofere o șansă la viață.

„Roberto (n.r. – fostul soţ al Cristinei), în momentul în care Adi s-a născut, a spus că acest copil dacă are gena mea şi a ta, nu are cum să moară, el trăieşte. Medicii au spus că nu are nicio şansă. Au vrut să-l arunce la gunoi, nu voiau să-l bage în incubator, pe externarea din spital scria avort. Şi Roberto i-a rugat să bage copilul în incubator”, a povestit Cristina Bâtlan.

Fiul Cristinei Bâtlan este acum un tânăr de succes

Cristina Bâtlan a continuat șirul destăinuirilor cutremurătoare. Medicii notaseră încă dinainte pe fișa de externare bebelușul Cristinei Bâtlan s-a născut mort, întrucât fătul avea șanse minime de supraviețuire.

„Copilul a fost declarat viu după trei zile, pentru că şansa lui era infimă, nu exista. Eu nu l-am văzut în primele trei zile, l-am văzut abia după trei zile. Am văzut un copil care râdea”, a mai povestit jurata de la Imperiul Leilor.

Cu toate acestea, băiatul a reușit să răzbească și să ajungă acum să își crească propria afacere. Fiul Cristinei Bâtlan are 19 ani și a absolvit Școala Britanică. Tânărul adoră viața de antreprenor pe care o gustă de pe acum. Adrian Bâtlan și-a făcut singur o companie prin care importă pantofi mai deosebiți.

Adauga un comentariu