Cancan

Cristina Ciobănașu s-a despărțit de Vlad Gherman după 9 ani de relație

Publicat: 01 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Ciobănașu s-a despărțit de Vlad Gherman după 9 ani de relație
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au decisă să meargă pe drumuri separate după aproape 9 ani de relație

Ambii protagoniști ai serialului „Sacrificiul”, ei formând și un cuplu în viața reală, Cristina Ciobănașu s-a despărțit de Vlad Gherman. Tinerii actori aveau o relație de aproape 9 ani, iar fanii și cunoscuții au fost luați prin surprindere. Și totuși, Cristina și Vlad și-au anunțat fanii că vor rămâne prieteni.

Cristina și Vlad au trăit o frumoasă poveste de dragoste și pe platourile de filmare, dar și în viața reală. Culmea, multă lume aștepta ca cei doi să ajungă în fața altarului „pe bune”, după ce au experimentat asta pe platourile de filmare. Mai mult, Cristina Ciobănașu a fost cerută în căsătorie în urmă cu mult timp de către Vlad Gherman și nu a ezitat să spună „DA”.

Cristina Ciobănașu s-a despărțit de Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman nu mai formează un cuplu după aproape 9 ani de relație. Cei doi actori și-au luat prin surprindere fanii cu vestea pe care au dat-o pe rețelele de socializare. Mai exact, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au spus „adio”, iar povestea de dragoste dintre cei doi a ajuns la final.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au făcut un anunț șocant, luni, 1 februarie, pe rețelele de socializare. Cei doi actori, care aveau o relație de mai bine de opt ani de zile, și-au anunțat fanii că povestea lor de dragoste a ajuns la final. Atât Cristina, cât și Vlad le-au mulțumit fanilor lor pentru că i-au susținut în toți aceștia ani.

„Ne bucurăm că ați fost alături de noi în această călătorie frumoasă”, a fost mesajul actriței pe Instagram.

Merg pe drumuri diferite dar rămân prieteni

Cristina și Vlad au postat un filmuleț pe Instagram în care își anunțau fanii că au ales să meargă pe drumuri diferite după opt ani de relație. Pentru a nu fi o veste prea șocantă pentru susținătorii lor, Criss și Vlad au încercat să creeze o atmosferă amuzantă.

„Cris și cu mine ne-am despărțit. Lăsând gluma la o parte, eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că e mai bine să o luăm pe drumuri separate, însă rămânem prieteni”, au declarat Criss și Vlad.

Potrivit spuselor actorului, cei doi s-au gândit timp de trei săptămâni la această decizie. Mai mult, Vlad a declarat că a fost cel mai greu lucru să se despartă, dar este cel mai bine pentru amândoi să facă acest pas. Se pare că pandemia de coronavirus și tot ce s-a întâmplat în 2020 și-a pus amprenta asupra relației celor doi, motiv pentru care au decis să o ia pe drumuri separate.

„Am avut foarte mult timp la dispoziție, în care am stat împreună și nu am mai lucrat foarte mult. Am avut timp să discutăm și ne-am dat seama că suntem foarte diferiți și că ne dorim lucruri diferite”, a mai spus Criss.

Despărțiți de carieră?

Vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu nu mai formează un cuplu, i-a șocat pe susținătorii acestora. Cei doi s-au cunoscut la realizarea serialului „Pariu cu Viața”, iar de atunci au trăit momente frumoase împreună. Criss și Vlad erau foarte tineri la acel moment, dar și-au dat seama că sunt potriviți pentru această meserie, dar și unul pentru altul. Totuși, se pare că tot această meserie a fost cea care i-a despărțit. Potrivit actriței, au lucrat atât de mult împreună și au inițiat numeroase proiecte amândoi, încât au uitat să mai fie atenți cu ei.

„Cea mai mare greșeală pe care poți să o faci este să te uiți pe tine. Să uiți că ai alte nevoi față de nevoile partenerului, că ai alte aspirații de la viață. O iubesc pe fata asta!”, a mai spus Vlad în mesaj.

În ceea ce privește cariera, cei doi au menționat că vor fi în continuare colegi în serialul „Adela” și vor continua împreună emisiunile pe Happy.

Adauga un comentariu