Cancan

Cristina Cioran a plecat la mare, la scurt timp după ce a născut. Fetiţa sa este încă la spital, în incubator

Publicat: 27 iul. 2021

Cristina Cioran a plecat la mare cu iubitul ei, în timp ce fetița lor încă se luptă să fie bine, la spital, în incubator. Actrița a simțit, probabil, nevoia de relaxare și liniște într-o perioadă atât de grea.

Nașterea fetiței sale  i-a adus Cristinei Cioran o cumpănă foarte grea în viață, motiv pentru care acum are nevoie de un timp de respiro și resetare. Din acest motiv, cunoscuta actriță a plecat câteva zile la mare, pentru a-și limpezi gândurile, în liniște, pe plajă. Ea a postat câteva imagini pe Instagram. Aceasta nu a purtat costum de baie, ci s-a fotografiat într-o rochie lungă de plajă, sub umbrelă.

Cristina Cioran a împlinit 44 de ani

De asemenea, chiar în urmă cu două zile, de ziua ei de naștere, Cristina Cioran scria pe Instagram că fiica ei încă are nevoie să crească și va rămâne internată în spital.

„44, happy mom, happy wife! Va multumesc din suflet pentru mesaje, ganduri si incurajari! A fost o zi de nastere si renastere! Am incercat sa raspund tuturor si sper sa nu va suparati pe mine daca nu am reusit sa raspund tuturor. Suntem optimisti si convinsi ca Ema va fi bine! Deocamdata inca este la incubator; va mai sta acolo pana creste suficient ca sa poata fi luata acasa! M au ajutat si ma ajuta mult mesajele si incurajarile voastre! Va multumesc mult pentru urari si abia astept sa va dau vesti!”, a scris Cristina pe Instagram.

Cristina Cioran și fetița ei, din ce în ce mai bine

Cristina Cioran a rămas însărcinată la 43 de ani, iar visul de a deveni mama i s-a împlinit. Acum, că problemele au trecut, atât ea cât și fetița ei se simt mult mai bine, iar vedeta a făcut primele declarații.

„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea.  Mai mult pentru ea. Hai că mi-am mai revenit! Vreau să vă spun că eram într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa este bine, respiră singurică, ceea ce este super. Abia aștept să o văd.

Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă. E adevărat că ultimul an din viața mea e foarte neașteptat.

Mulțumesc pentru susținere! „, este mesajul transmis de Cristina Cioran.

Proaspată mămică a postat un nou mesaj pe Instagram. Pare că se simte din ce în ce mai bine, iar Ema se dezvoltă pe zi ce trece.

Comentarii
Adauga un comentariu