Actualitate

Cristina Ich și-a uimit fanii cu niște fotografii incendiare! Ce a spus Victor Pițurcă despre nora sa

Publicat: 09 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Ich și-a uimit fanii cu niște fotografii incendiare Ce a spus Victor Pițurcă despre nora sa
Cristina Ich și-a uimit fanii cu niște fotografii incendiare, frumoasa brunetă apărând pe plajă, îmbrăcată doar cu o rochie transparentă, albă

Cristina Ich și-a uimit fanii cu niște fotografii incendiare. Frumoasa brunetă apare pe plajă, îmbrăcată doar cu o rochie transparentă, albă. Imaginile au devenit rapid virale pe rețelele sociale, iar Cristina Ich a primit peste 20.000 de aprecieri. Ce a spus Victor Pițurcă despre nora sa

Cristina Ich și-a uimit fanii cu niște fotografii incendiare

Cristina Ich, în vârstă de 37 de ani și Alexandru Pițurcă, în vârstă de 40 de ani, s-au împăcat, La începutul acestui an ,după ce în 2022 tânăra îl distrugea pe tatăl copilului ei. Cei doi au sărbătorit Anul Nou în București, alături de câțiva prieteni, iar fostul fotbalist a postat un clip video scurt pe rețelele sociale, în care erau foarte apropiați. Cristina Ich a redistribuit apoi imaginile pe contul său de Instagram și a transmis că, de fapt, nu s-a despărțit niciodată de Alex Pițurcă.

„Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.

Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!“, a spus Cristina Ich.

Acum, Cristina Ich a publicat câteva fotografii îndrăznețe, în care apare pe plajă, îmbrăcată doar cu o rochie transparentă, albă. Imaginile au devenit rapid virale pe rețelele sociale, iar Cristina Ich a primit peste 20.000 de aprecieri.

Fanii au reacționat imediat la postarea frumoasei brunete.

„Toată lumea a dat zoom la poză?“ / „Ce frumoasă și senzuală ești Cristina, ca o zeiță!“ / „Afrodita, cea născută din spuma mării“ / „Superbă mereu cu energie bună, îmi dai o stare de bine cu aceste reel-uri,ador“ / „Such a great vibe and energy enjoy yourself“ / „Superbă rochița ta dar sexy toată tu!“, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor la imaginile postate de Cristina Ich.

Victor Pițurcă, despre Cristina Ich

La finalul anului 2023, Victor Pițurcă, tatăl lui Alex, a vorbit în premieră despre relația celor doi și a descris-o pe Cristina Ich în doar câteva cuvinte, ”femeie în adevăratul sens al cuvântului”, părere pe care nu o are și despre celelalte foste partenere ale fiului său.

Mai mult, fostul selecționer a presimțit că cei doi se vor împăca.

„Mie, fetele cu care a fost el, nu mi-au fost la suflet. Eu voiam altceva pentru el. Nu mi-am dorit pentru el vedete. El având doar vedete, este un mic dezavantaj. I-am spus, statutul de bărbat aduce niște obligații.

Are copil, are un băiat, a fost cu o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Cristina Ich e femeie cu capul pe umeri, pe ea nu o iau ca vedetă. Cristina are copil, i-am spus lui Alex că trebuie să știe să aibă grijă de familia lui. Nu îi văd despărțindu-se… Ei se iubesc în continuare, ăsta e adevărul. Cel mai important moment din viața lui Alex ăsta este: copilul cu Cristina”, a spus Victor Pițurcă.

Cristina Ich și-a uimit fanii cu niște fotografii incendiare, frumoasa brunetă apărând pe plajă, îmbrăcată doar cu o rochie transparentă, albă.

Adauga un comentariu