National

Cristina Neagu este în doliu. Tatăl handbalistei a murit la 68 de ani

Publicat: 16 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Neagu este în doliu. Tatăl handbalistei a murit la 68 de ani
Cristina Neagu este în doliu. Tatăl handbalistei a murit la 68 de ani

Tatăl handbalistei Cristina Neagu a murit. CSM București a transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina oficială de Facebook.

Cristina Neagu este în doliu. Campioana CSM Bucureşti a transmis, marţi, un mesaj public de condoleanţe Cristinei Neagu, al cărei tată a decedat.

„Întregul club CSM Bucureşti este alături de Cristina Neagu în suferinţa provocată de pierderea celui care se mândrea mereu cu fiica sa, ‘Săgeata Albastră’. Strângem rândurile alături de căpitanul nostru! Condoleanţe, Cristina!”, a transmis CSM Bucureşti.

Tatăl handbalistei, Constantin Neagu, avea 68 de ani

Tatăl handbalistei, Constantin Neagu, avea 68 de ani. Momentan, nu se cunosc mai multe informații cu privire la cauza decesului a tatălui Cristinei Neagu.
Tatăl Cristinei Neagu a şi fost înmormântat. Constantin Neagu avea doar 68 de ani, iar ceremonia a fost una extrem de discretă și la care au participat doar cei din familie.

Niciun reprezentant de la Federația Română de Handbal sau de la CSM București nu a fost prezent la nefericitul eveniment care a avut loc la Domnești, cimitirul Ghencea II.

Jucătoarea în vârstă de 35 de ani trebuie să își revină cât mai repede pentru a putea face deplasarea la meciul din Liga Florilor pe care CSM București îl dispută duminică, 21 aprilie, în deplasare la Suceava.

Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea de la naţională, după Campionatul Mondial

Cristina Neagu şi-a anunţat, din nou, retragerea de la naţională, după Campionatul Mondial. Interul stânga de la CSM Bucureşti şi-a luat adio de la echipa naţională, după ce România şi-a încheiat parcursul de la turneul final.

Cristina Neagu anunţase deja că Mondialul din acest sfârşit de an va fi ultimul turneu final la care va participa alături de România. Revenită în ţară, alături de celelalte jucătoare, Neagu a transmis clar că nu s-a răzgândit şi şi-a anunţat din nou retragerea.

„Un alt turneu final ratat, nu ne-am îndeplinit obiectivul. Ne doream să fim măcar în sferturi, să accedem la turneul preolimpic, ăsta era obiectivul.

Dezamăgirea e foarte mare. Și pentru mine e foarte mare, pentru că nici nu am putut să joc la acest turneu. M-am accidentat, am făcut tot posibilul să mă recuperez, dar nu am reușit. Am încercat, pentru că știam cât de important era meciul cu Germania. Am încercat, dar nu am putut.

Ne-am abonat cumva la locul 12. Am avut o jucătoare senzațională, pe Lisa (n.r. Eliza Buceschi) și tot am terminat pe locul 12.

Eu îmi anunț oficial retragerea de la echipa națională dacă nu mai sunt șanse să ajungem la turneul preolimpic. Au fost 17 ani în care am jucat pentru echipa națională, în care am dat totul pentru echipa națională. Ce am reușit, mult, puțin… Două medalii, niște locuri patru și cinci. Dacă a fost mult sau puțin ne va spune timpul.

Eu am spus dinainte că e ultimul Campionat Mondial pentru mine și că-mi doresc să ajung la Jocurile Olimpice. Ar fi fost ceva extraordinar pentru cariera mea internațională. Luasem decizia dinainte”, a declarat Cristina Neagu.

Adauga un comentariu