Sport

Cristina Neagu, marea speranță a României la Campionatul Mondial. Competiția începe la finalul lunii

Publicat: 19 nov. 2019

Cristina Neagu a strălucit în deplasarea cu Rostov Don și are planuri mari atât la CSM București, cât și la națională. De pe 30 noiembrie, tricolorele joacă la Mondialul din Japonia.
Cristina Neagu a jucat ca în vremurile bune în deplasarea cu Rostov Don. Chiar dacă CSM-ul a pierdut, cea mai bună handbalistă a lumii a înscris de 8 ori contra rusoaicelor în cele 30 de minute cât a fost pe teren. Din ianuarie, echipa sa va avea o misiune dificilă în grupele principale, unde se va lupta cu Metz, Vipers și Ferencvaros.

„Într-adevăr ne așteaptă o grupă foarte grea în grupa principală. Din pacate, suntem pe o parte foarte grea de tablou în acest sezon al Ligii Campionilor, însă mergem mai departe și vrem să facem cât mai multe puncte în grupa principală pentru că vrem să ne calificăm în sferturi și de acolo în final-four”, a spus Cristina Neagu.

Urmează Mondialul!

Până la următoarele dueluri din Liga Campionilor, Neagu va evolua cu naționala României la Mondialul din Japonia, transmis pe Digi Sport între 30 noiembrie și 15 decembrie.

„Am fix șase antrenamente și cinci meciuri. Totul s-a întâmplat foarte repede pentru mine. La echipa de club am dat tot ce am avut mai bun în aceste două săptămâni, asta o să fac și la Campionatul Mondial. Încerc să ajut echipa națională, n-o să fiu acolo să joc 60 de minute și să trag până la sacrificiu pentru că nu este posibil în acest moment. Dar atâta vreme cât voi fi pe teren, voi da tot ce voi avea mai bun”, a explicat Cristina Neagu, care vine după o accidentare care a ținut-o departe de teren aproape 11 luni.loading...

Adauga un comentariu