Cancan

Cristina Șișcanu angajează asistentă personală. Care sunt cerințele vedetei

Publicat: 02 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Șișcanu angajează asistentă personală. Care sunt cerințele vedetei
Cristina Șișcanu caută să angajeze o asistentă personală

Cristina Șișcanu angajează asistentă personală deoarece are mare nevoie de ajutor. Vedeta este mama full-time pentru cei doi copii, Petra, care tocmai a împlinit 7 ani, și Filip, care deși are 20 de ani, are nevoie în permanență de ajutor

Prezentatoarea TV a declarat că are multe proiecte în desfășurare, pe care nu le poate gestiona deja. Soția lui Madalin Ionescu a admis că are nevoie de asistență și a cerut ajutor fără ezitare.

Cristina Șișcanu angajează asistentă personală

Cristina a distribuit un clip video pe platformele de socializare în care a comunicat că este în căutarea unei asistente personale care să o sprijine în organizarea sa.

„Sunt în proces de reorganizare a dressingului și fac o pauză să anunț că îmi caut o fată care să îmi fie alături pe tot parcursul zilei, în activitățile mele, pentru că am nevoie de ajutor.

În ultima perioadă a fost haos, am proiecte pe toate cele 3 rețele de socializare (n.r. TikTok, Instagram, Facebook). Am foarte multe proiecte care trebuie implementate, dar ziua are doar 24 de ore.

Vreau să vă spun așa. Activitatea pe rețelele de socializare este una intensă, care presupune efort și disponibilitate, de aceea am nevoie de ajutor. Pe de altă parte, sunt și foarte multe activități care nu sunt la vedere, poate o să vă povestesc despre ele.

Pe lângă activitatea mea aici, dar și la TV, există și niște afaceri ale familiei”, a spus Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Care sunt cerințele vedetei

Cristina Șișcanu a exprimat și ce așteaptă de la viitoarea angajată și cum ar vrea să fie aceasta:

„Am nevoie de o fată care să mă ajute și cu agenda, să mă organizez mai bine, toate chestiunile organizatorice de pe timpul zilei și să fie puțin mai bine pusă la punct. De când ne-am întors din Italia, a fost haos total. Filmam și la 1 noaptea, pregăteam emisiunile și la 1 noaptea, mă trezeam la 6-7 și nu mă simțeam bine deloc. Nu am cum să fac față singură.

Te invit în această colaborare! Evident că după ce voi primi CV-urile voastre, mă voi întâlni pe rând cu voi și îmi voi alege fata care îmi va fi alături în această călătorie minunată.

Abia aștept să găsesc omul potrivit cu care să colaborez. Sunt foarte entuziasmată de ceea ce urmează.”, a mai spus prezentatoarea TV.

La începutul acestui an, Cristina Șișcanu anunța că este în căutarea unei menajere și preciza și suma pe care o oferă ca salariu. Vedeta căuta o femeie pentru casă, fiind dispusă să ofere 50 de euro pe zi.

Acum, Cristina Șișcanu caută să angajeze o asistentă personală. Soția lui Madalin Ionescu este nerăbdătoare să înceapă colaborarea cu cea care îndeplinește toate condițiile pentru postul oferit.

Adauga un comentariu