Actualitate

Cristina Spătar a reușit să slăbească 5 kilograme! Ce dietă a ținut cântăreața

Publicat: 01 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Spătar a reușit să slăbească 5 kilograme Ce dietă a ținut cântăreața
Cristina Spătar a reușit să slăbească cinci kilograme într-un timp record

Cristina Spătar a reușit să slăbească cinci kilograme într-un timp record. Artista a făcut câteva schimbări în stilul alimentar, iar acum are un program bine stabilit. Cristina Spătar merge la sală de trei ori pe săptămână, face masaj, dar și mult cardio, în timp ce alimentația joacă un rost extrem de important în momentul de față.

Cristina Spătar a reușit să slăbească 5 kilograme

Cristina Spătar este una dintre cele mai cunoscute, dar și apreciate cântărețe din România. Artist se bucură de un succes uriaș pe plan profesional, însă nici pe plan personal nu o duce mai rău.

La finalul anului trecut, mai exact la data de 5 decembrie 2022, artista și Vicențiu Mocanu au făcut logodna. Apoi, după acest eveniment important trebuia să urmeze și nunta. Zis și făcut, căci la data de 24 iunie 2023, Cristina Spătar și soțul ei, Vicențiu Mocanu, au făcut cununia religioasă, dar și petrecerea de nuntă.

Cristina Spătar și-a dorit să slăbească, astfel că a ales să țină o dietă. Ei bine, cunoscuta cântăreață de la noi a reușit să dea jos cinci kilograme, iar asta într-un timp record.

Mai exact, artista a făcut câteva schimbări în stilul alimentar, iar acum are un program bine stabilit. Cristina Spătar merge la sală de trei ori pe săptămână, face masaj, dar și mult cardio, în timp ce alimentația joacă un rost extrem de important în momentul de față.

„Mi-am făcut analize, m-am dus la nutriționist, trebuie să elimin glutenul, lactoza, din ce în ce mai puține lucruri. Mă duc la sală de 3 ori pe săptămână, la masaj, de celulită, nu de relaxare. Fac și cardio, trag de fiare, mi-am improvizat o sală și acasă. Am bandă, am greutăți, de toate am, doar voință să am”, a spus Cristina Spătar.

Cristina Spătar a obținut o primă victorie împotriva fostului soțului milionar

Știm despre Cristina Spătar că nu se află la prima căsătorie. Astfel, aceasta a avut parte de o căsnicie cu un cunoscut milionar.

Ei bine, cei doi s-au despărțit, însă probleme au venit abia după, căci aceștia au ajuns de mai multe ori în fața instanței.

Amintim că, la finalul anului 2023, cântăreața a obținut o victorie importantă împotriva fostului ei soț, Alin Ionescu, după ce a fost reclamată de afaceristul milionar la scurt timp după ce vedeta i-a cerut acestuia să plătească pensie alimentară copiilor pe care îi au împreună.

Mai exact, soluția în procesul intentat de Ionescu Cristinei Spătar a fost pronunțată la data de 13 noiembrie 2023, mai exact la aproximativ un an de judecată.

Vedeta îi este recunoscătoare partenerului ei, Vicențiu Mocanu, pentru tot ajutorul pe care i-l oferă și mulțumește de fiecare dată pentru tot ce face pentru ea. Deși acum are tot ce își dorește, Cristina Spătar nu vrea să renunțe la muzică, pentru că susține că își face meseria cu mult drag.

Altfel, Cristina Spătar a reușit să slăbească cinci kilograme într-un timp record.

Adauga un comentariu