Cancan

Cristina Spătar a trecut prin momente grele: Cum a ajuns în pragul depresiei

Publicat: 16 iul. 2021
Cristina Spătar zâmbește
Cristina Spătar a apelat la fertilizare in vitro pentru a avea copii

 

Cristina Spătar este o artistă îndrăgită și cunoscută. O bună perioadă de timp nu a mai fost atât de activă în spațiul public și a ieșit din atenția fanilor, mai ales din cauza problemelor pe care le-a avut. Acum se simte mai bine și vorbește despre toate aspectele neplăcute ale vieții.

Cristina Spătar nu a putut face copii

Cristina Spătar este o mamă fericită și împlinită. Mai mult, a devenit și o femeie mai puternică, pregătită să iubească din nou, deși a trecut prin dezamăgiri și dureri mari în timpul căsniciei eșuate. S-a liniștit acum și încearcă să ia viața de la capăt.

Cristina Spătar mereu a fost sinceră cu fanii ei și a vorbit despre cele mai dureroase subiecte. Cu toate acestea, puțini știu ce probleme grave de sănătate a avut în tinerețe, din cauza cărora nu a mai putut nici măcar să aibă copii. Vedeta a explicat că, în urma unor răceli extrem de grave pe care nu le-a tratat la timp, trompele s-au lipit, așa că ar fi fost imposibil să devină mamă, pentru că nu există un tratament în acest sens.

A apelat, apoi, la tratamentul fertilizator, care a ajutat-o să devină de două ori mamă. Este acum mulțumită de tot ce are, dar perioada în care a aflat că nu poate deveni mamă a fost una extrem de grea pentru ea.

”Cred că Dumnezeu, cum să spun eu, a avut pentru mine șansa asta și mă bucur mult, mult de tot că am reușit să îmi îndeplinesc visul. După moartea mamei mele, cel mai mare vis al meu a fost să devin mamă și când cei din Germania mi-au spus că nu pot deveni mamă decât cu ajutorul fertilizării, a fost un șoc”, a povestit Cristina Spătar.

Cristina Spătar a suferit de depresie

Cristina Spătar este extrem de mândră de ea și recunoscătoare pentru că în prezent este mama a doi copii sănătoși, care au rămas cu ea după divorț. Cu toate acestea, fiecare sarcină a fost una dificilă, având în vedere că mereu s-a confruntat cu depresii de care a scăpat cu greu, doar cu ajutorul medicilor.

Cristina a mai fost în depresie și după ce a fost dată afară din casă de propriul ei soț. Pe atunci, se temea că nu va face față cheltuielilor financiare, că îi va fi greu cu doi copii, o mamă singură, fără sprijin.

„Se plânge pe la prietene c-o strâng pereții, că în fața copiilor nu vrea să arate că suferă. A slăbit, de supărare și de griji și tot face socoteli să vadă cum se va descurca financiar. Cântăreața s-a confesat apropiatelor sale că are de gând să-i ceară fostului soț mărirea pensiei alimentare, care a fost stabilită, după divorț, de comun acord și, de dragul copiilor, va încerca să-l facă să se țină de programul de vizite”, spuneau apropiații despre regina R&B-ului românesc.

 

Adauga un comentariu