Actualitate

Breaking News! Cristina Țopescu a murit. Aceasta a fost găsită decedată în locuință

Publicat: 12 ian. 2020

Cristina Țopescu, celebra prezentatoare a decedat. Aceasta a fost găsită fără suflare în locuință. Din păcate echipajul medical chemat la domiciliul Cristinei nu a putut face nimic pentru a o salva. Decesul a fost anuntat de vecina prezentatoarei. Aceasta a anunțat autoritățile deoarece de trei săptămâni nu reușise să o contacteze.

Cristina Țopescu a fost o prezentatoare de televiziune din România, fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu. Ea a murit la vârsta de doar 59 de ani. Nascuta pe 4 iulie 1960 la Oradea, Cristina Topescu a fost de mica atrasa de mirajul televiziunii. In perioada 1970-1979 a aparut la numeroase emisiuni de copii si tineret, dupa care i-a fost interzis sa mai intre in TVR, din cauza dosarului familiei Topescu (tatal cazuse in dizgratia regimului comunist, iar mama era plecata in Germania).

Dupa absolvirea Facultatii de Limbi straine, Sectia engleza-italiana, Cristina a dat meditatii, a fost corector la „Contemporanul” si a inceput sa scrie in revista „Cinema „. Din cauza aceluiasi dosar la „Secu”, nu se putea angaja cu carte de munca.

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violența. Urmează să se realizeze expertiza medico-legală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Anne-Marie Cioalcă.

Comentarii
  • Aiurea, avere și. Epilepsia nu este o boala molipsitoare. Sa fim seriosi! Faptul ca suferea de depresie spune din pacate ceva, ca poate fi vorba de o sinucidere. Singurătatea poate fi grea pentru unele persoane! Ca era foarte singura o dovedește faptul că nimeni nu a realizat că de mai bine de două săptămâni nu a dat nici un semn de viata! Chiar asa? Alo cei care o plângeri acum unde dracu ati fost cand a avut nevoie de voi? Si am convingerea că toți plangaciosii ăștia au profitat de bunătatea ei de-a lungul timpului. Dumnezeu s-o ierte si s-o odihnească în pace!

  • Aiurea! Epilepsia nu este o boala molipsitoare. Sa fim seriosi! Faptul ca suferea de depresie spune din pacate ceva, ca poate fi vorba de o sinucidere. Singurătatea poate fi grea pentru unele persoane! Ca era foarte singura o dovedește faptul că nimeni nu a realizat că de mai bine de două săptămâni nu a dat nici un semn de viata! Chiar asa? Alo cei care o plângeri acum unde dracu ati fost cand a avut nevoie de voi? Si am convingerea că toți plangaciosii ăștia au profitat de bunătatea ei de-a lungul timpului. Dumnezeu s-o ierte si s-o odihnească în pace!

Adauga un comentariu