Sport

CSM a făcut spectacol cu Vipers și se pregătește de Gyor! Denisa Dedu: „Nu ne este teamă de nimeni!”

Publicat: 09 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
CSM a făcut spectacol cu Vipers și se pregătește de Gyor Denisa Dedu Nu ne este teamă de nimeni

„Tigroaicele” au făcut spectacol în ultimul meci din grupa principală din Champions League și se vor duela cu Gyor în sferturile competiției.
Cel mai frumos gol al partidei dintre CSM și Vipers a fost marcat de portarul celor de la CSM, Denisa Dedu, care a înscris din poartă în poartă. Următoarea partidă pentru „tigroaice” va fi în campionat, cu Vâlcea.

„Este o victorie de moral. Mă bucur că am reușit să-mi fac treaba, atât cât am jucat. E un program încărcat. Avem un meci greu cu Vâlcea, care este foarte important pentru noi”, a declarat Denisa Dedu după meciul cu Vipers.

Pentru a ajunge în Final Four-ul Champions League, CSM București va trebui să treacă de Gyor. Denisa Dedu este convinsă că ea și colegele sale vor avea un „meci de foc” cu maghiarele.

„Mai este o lună până la meciul cu Gyor. O să fie două meciuri foarte grele. Este o miză foarte mare atât pentru noi, cât și pentru Gyor. Nu ne este teamă de nimeni, ne gândim la victorie, chiar dacă jucăm cu Gyor, dar nu va fi ușor”, susține Denisa Dedu.

Adauga un comentariu