Sport

CSM București, încă două transferuri răsunătoare! „Tigroaicele” au dat lovitura pe piața transferurilor

Publicat: 12 feb. 2021
Colaj: Marie Davidsen si Malin Aune Larsen
Marie Davidsen și Malin Aune Larsen se vor alătura lotului condus de Adrian Vasile la CSM București

„Tigroaicele” au dat lovitura pe piața transferurilor. CSM București și-a asigurat serviciile portarului norvegian Marie Davidsen (27 de ani), de la Thuringer, și ale conaționalei acesteia, extrema dreaptă Malin Aune Larsen (25 de ani), de la Vipers.
Davidsen și Aune Larsen, proaspăt campioană europeană, se vor alătura lotului condus de Adrian Vasile la CSM București. Astfel, „tigroaicele” au ajuns la patru transferuri bifate în această iarnă, după ce s-au mai înțeles cu Emilie Hegh Arntzen (27 de ani), triplă campioană europeană, inter-ul stânga al lui Vipers, și centrul Diana Ilina, internațională din Belarus, de la Bistrița.
CSM are nevoie de întăriri pentru a suplini plecările iminente ale portarului Grubisic, pivoților Pintea și Cvijic, dar și ale lui Chiper și Perianu.

CSM București, calificată direct în optimile Ligii Campionilor, în urma unei decizii EHF

Federația Europeană de Handbal (EHF) a luat o decizie inedită înaintea ultimei etape a grupelor Ligii Campionilor. Astfel, toate cele 16 formații, printre care CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea, se vor califica automat în faza următoare a competiției.

Din cauza cazurilor de coronavirus sau a restricțiilor de călătorie impuse de autoritățile statelor din care fac parte echipele participante în Liga Campionilor de handbal, multe jocuri s-au amânat și nu mai pot fi reprogramate până pe 14 februarie, data limită setată de EHF. Astfel, în funcție de motivele nedisputării acestor partide, forul european a decis ca ele să fie câștigate/pierdute la „masa verde”.
În urma acestei hotărâri, CSM București a câștigat cele două restanțe, cu SG BBM Bietigheim și Rostov-Don, scor 10-0. În ultima rundă a grupelor, CSM București o va întâlni pe Metz și, în cazul unei victorii, „tigroaicele” vor avea șansa să încheie pe prima poziție în Grupa A.

Adauga un comentariu