Prima pagină » Economic Local » CTP Iași, pe primul loc în transportul local: O recunoaște la nivel național! (P)
CTP Iași, pe primul loc în transportul local: O recunoaște la nivel național! (P)

CTP Iași, pe primul loc în transportul local: O recunoaște la nivel național! (P)

20 mai 2024, 01:59, 1 ,
BZI.ro, în Economic Local

CTP Iași a obținut Locul I la concursul Romanian Passenger Transport Company of the Year 2024, categoria „Transport Local”!

Evenimentul de premiere a avut loc în cadrul prestigioasei Conferințe ZIUA CARGO, dedicată transportului rutier de călători, un punct de întâlnire al celor mai importante companii de transport din țară. Acesta este un eveniment major în industria noastră și suntem onorați că am obținut cel mai mare premiu!

Cu un angajament ferm către inovație și sustenabilitate, CTP Iași se pregătește să atingă un obiectiv ambițios: 80% din flota noastră va fi electrică până la finalul acestui an . Ne mândrim cu pașii pe care îi facem spre un transport mai curat și mai verde.

Mulțumim echipei noastre dedicate și tuturor celor care care călătoresc cu noi zi de zi! Împreună, spre un viitor mai sustenabil.

Comentarii
  • Sinceră să fiu, nu știu cine le-a dat acel premiu, dar daca doar ei au concurat, era clar că îl vor primi. Doar că anul nu s-a încheiat, și când îi vezi cum se lauda pe rețelele sociale te apuca râsul -plansul. Infrastructura este varză, vagoanele vechi mai au un pic și se rup , cele noi trancane jalnic la doar 2 ani de uzură. Bani pentru piese nu se alocă, nu trebuie. Mecanicii din depou și garaj niciacar șuruburi nu au, leagă cu sârmă.Ei se lauda cu echipa. Care echipa? Aia pe care o țin cu niste salarii de mizerie, la cei de jos mă refer, vatmani, șoferi, dispeceri, cei care fac sa meargă transportul! Gradul de nemulțumire este maxim, vedem cat mai rezista acești oameni!😔😔😔

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *