Cancan

Cu câți lei a fost amendată Andreea Antonescu pentru că a sunat beată azi-noapte la Poliție

Publicat: 20 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Andreea Antonescu a pus pe jar polițiștii din Iași noaptea trecută, după ce a depășit limita paharelor cu alcool. Aflată împreună cu iubitul ei, cântăreața a sunat la 112 și a spus că este sechestrată de acesta. Ajunși la fața locului, oamenii legii au descoperit că, de fapt, apelul alarmant a fost o farsă. Artista a fost amendată apelarea nejustificată a numărului unic de urgență.

Inconștiența vedetei de a suna la 112 fără să fie, de fapt, în pericol a costat-o scump! Pe numele cântăreței Andreea Antonescu, polițiștii ieșeni au emis o amendă în valoare de 4.000 de lei, după ce a mărturisit în timpul apelului făcut la numărul unic de urgență că este sechestrată de iubitul său într-un apartament din Copou. Potrivit surselor din cadrul anchetei, ea și Ștefan Manolache au plătit pe loc banii.

“Astăzi, în jurul orei 00:30, am fost sesizați de către o femeie de 37 de ani cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său, într-un imobil de pe raza municipiului Iași. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate nu se confirmă, femeia apelând nejustificat numărul unic de urgență. Astfel, aceasta a fost amendată contravențional, conform OUG nr. 34/2008. Verificările sunt în desfășurare”, a declarat Beatrice Romanescu,  purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Andreea Antonescu și iubitul său care este mai mic cu cinci ani trăiesc o poveste de dragoste presărată cu câteva despărțiri.

Adauga un comentariu