Economic Local

Cu ce amendă s-a ales un ieșean care a lăsat în fața blocului materialele de construcție

Publicat: 05 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cu ce amendă s-a ales un ieșean care a lăsat în fața blocului materialele de construcție

Depozitările neconforme de materiale de construcții, moloz sau deșeuri de orice fel sunt sancționate cu strictețe de oamenii legii. Pentru că multe persoane care își renovează apartamentele obișnuiesc să depoziteze materialele de construcție sau molozul în fața blocului, autoritățile locale au început să ia măsuri în astfel de cazuri și aplică sancțiuni usturătoare.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului 4 Ordine Publică au sancționat contravențional, conform H.C.L. Iași 54 din 2020 pentru reglementarea normelor privind gospodărirea și instaurarea unui climat de ordine și curățenie în municipiul Iași, cu amendă în valoare de 2.000 lei, pe numitul D.Z., întrucât a depozitat pe domeniul public mai multe materiale de construcție”, au declarat reprezentanții Poliției Locale Iași.

Amendat cu 2.500 lei pentru că a lăsat nisip pe domeniul public

Unii ieșeni pur și simplu nu înțeleg faptul că depozitarea necontrolată și incinerarea deșeurilor este total nepermisă pe raza municipiului Iași.

„Angajații din cadrul Biroului Protecția Mediului au sancționat contravențional conform H.C.L. Iași nr. 54/2020 pentru reglementarea normelor privind gospodărirea și instaurarea unui climat de ordine și curățenie în municipiul Iași, cu amendă în valoare de 2.500 lei, pe RM., întrucât a depozitat nisip pe domeniu public, fără a deține autorizație în acest sens”, au mai declarat reprezentanții Poliției Locale Iași.

Adauga un comentariu