Cancan

Cu ce se ocupă Andreea Berecleanu, după ce a plecat de la Antena 1

Publicat: 18 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Andreea Berecleanu a plecat de la Antena 1 și multă lume se întreabă cu ce se ocupă acum fosta prezentatoarea a Observatorului. Vedeta a decis să lucreze la mai multe proiecte pe care soțul ei le are în derulare.

Cu ce se ocupă Andreea Berecleanu, după ce a plecat de la Antena 1
Fosta prezentatoare a povestit chiar pe rețelele de socializare nu ce se ocupă! Ea a postat un mesaj în care îi încurajează pe toți cei care au întrebări pentru soțul ei, medicul Stan Constantin, să trimită mesaje pe o anumită adresă. Ea este cea care va prelua mesajele.

”Începând de mâine, aveți posibilitatea să scrieți pe adresă [email protected] orice întrebare legată de medicină și chirurgie estetică. Eu, în calitate de jurnalist, voi intermedia legătură între voi și dr Constantin Stan. Timpul ne va permite să facem aceste filmulețe educaționale. Atât clinicile din București, cât și Spitalul din Bacău au fost închise începând din această dimineață, din respect pentru pacienți și pentru medici. Să fim sănătoși! ?? Urmăriți conturile de SM @dr.stanconstantin dar și platformă @esteticapremium.ro ?”, a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.

Recent Andreea Berecleanu a vorbit despre plecarea ei de la Observator și a precizat că este ,ândră de tot ce a realizat în cei 17 ani în care a fost prezentă pe micul ecran.

„Dacă privesc inainte, am alegeri și planuri mai interesante decât politica editorială a unui grup dintr-o stație tv. Și când voi ieși mâine dimineață pe stradă, știu că pot privi pe oricine în ochi. Mi-am croit atât de corect și curat drumul acesta profesional din ultimii 30 de ani, încât am încotro. Acest „încotro” este generic. Dar e cel mai important”, a precizat Andreea Berecleanu pentru Elle România.

Adauga un comentariu