Actualitate

Cu ce se ocupa iubita lui Florin Ristei înainte de X Factor. Naomi Hedman, apariții incendiare la evenimentele mondene

Publicat: 23 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cu ce se ocupa iubita lui Florin Ristei înainte de X Factor. Naomi Hedman apariții incendiare la evenimentele mondene
Naomi Hedman și Florin Ristei formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton

Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei, a devenit cunoscută în România în urmă cu doi ani, odată cu participarea la X Factor. Acolo, frumoasa mulatră l-a întâlnit pe îndrăgitul artist cu care a ajuns mai apoi să formeze un cuplu. Cu toate acestea, iubita lui Ristei are un trecut interesant în țara ei de origine, unde presa o numea iepuraș Playboy.

De aproape doi ani de zile, Florin Ristei și Naomi Hedman trăiesc o poveste frumoasă de dragoste. Cei doi și-au oficializat relația și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cu toate acestea, Naomi are un trecut interesat în Marea Britanie, unde a participat la numeroase evenimente mondene. Naomi și Florin s-au cunoscut în 2020 la X Factor România.

Tânăra mulatră originară din Londra l-a fascinat pe Florin Ristei, iar ulterior cei doi s-au îndrăgostit nebunește. În prezent, artistul și Naomi sunt logodiți și se iubesc extrem de mult. Fanii sunt entuziasmați atunci când cei doi apar impreună pe rețelele de socializare.

Cu ce se ocupa iubita lui Florin Ristei înainte de X Factor

Naomi Hedman și Florin Ristei formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi s-au cunoscut la X Factor, unde tânăra de 29 de ani era concurentă. Ulterior, Florin și Naomi au început o relație, iar în prezent sunt logodiți. Înainte de a veni în România, Naomi s-a făcut remarcată în Marea Britanie, în cadrul reality-show-ului „Ex on the beach”. Emisiunea este plină de scene incendiare, iar Naomi a participat în sezonul 4, difuzat în 2016. În trecut, iubita lui Ristei a vorbit despre sezonul în care a fost și ea concurentă.

„Acest sezon are cea mai multă dramă și cel mai mult sex dintre toate sezoanele «Ex On The Beach». Este intens pentru telespectatori. Există camere de filmat peste tot, dar când a fost vorba de sex nu a fost o problemă. Nu îți ia mult timp să uiți că sunt acolo. Chiar uiți că porți un microfon în unele momente. Toată lumea face sex. Este un reality-show, iar în viața reală oamenilor le place să facă sex”, spunea Naomi Hedman conform Mirror.co.uk.

Naomi Hedman, apariții incendiare la evenimentele mondene

La acea vreme, Naomi Hedman avea 22 de ani, iar presa britanică o numea iepuraș Playboy. De asemenea, tânăra făcea declarații inedite despre show-ul la care a participat. Mai mult, Naomi Hedman povestea că are unele preferințe din zona BDSM. În urma reality show-ului la care a participat în Marea Britanie, tânăra s-a cuplat cu Alex Kippen, participant și el la emisiunea respectivă.

Potrivit imaginilor surprinse de jurnaliștii britanici, Naomi iubea viața socială și petrecea deseori alături de prietenii ei. Iubita lui Florin Ristei a fost fotografiată la un eveniment Playboy, bucurându-se din plin de toate ieșirile mondene. Dar toate acestea au rămas în trecutul ei, acum trăind o poveste fericită cu iubitul ei român.

Adauga un comentariu