Actualitate

Alegeri parlamentare 2020. Cu cine începe lista liberalilor bucureșteni la Camera Deputaților

Publicat: 18 oct. 2020
Camera Deputaților
Camera Deputaților

Premierul Ludovic Orban şi ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vor deschide lista liberalilor bucureşteni la Camera Deputaţilor, la alegerile parlamentare din acest an, iar ministrul Finanţelor Florin Cîţu este pe primul loc pe lista pentru Senat.

Organizaţia PNL Bucureşti a votat sâmbătă seară listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare, liste ce urmează să fie validate duminică de Biroul Politic Naţional al partidului.

Pe primele locuri pe lista pentru Camera Deputaţilor, liberalii din Capitală i-au propus pe Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Cristina Trăilă, Antonel Tănase, Sebastian Burduja, Cristian Băcanu, Pavel Popescu, Daniela Nicolescu, Cristina Grigorescu, Bogdan Tiniche, Alexandru Moraru, Violeta Vijulie.

Pe primele locuri pe lista pentru Senat se află: Florin Cîţu, Sorin Cîmpeanu, Monica Anisie, Matei Dobrovie, Ligia Popescu, Viorel Tănase, Florin Cătălin Ivan, Dan Meran, Lucreţiu Tudoroiu, Maria Tilea.

Liderul PSD a vorbit despre noii candidați social democrați la alegerile parlamentare

Marcel Ciolacu este de părere că noua echipă înaintată de PSD pentru alegerile parlamentare cuprinde oameni competenți în domeniile în care activează. Liderul PSD îl amintește și pe Alexandru Rafila, proaspăt intrat în partid.

”România traversează cea mai gravă criză sanitară și economică din istorie. Un guvern competent și responsabil ar fi lucrat alături de specialiști pentru a scoate România din impas. Din păcate, nu s-a întâmplat așa și țara noastră se află aproape de un dezastru.

Trebuie să schimbăm acest lucru. Noul PSD și-a asumat că va fi întotdeauna doar pe agenda românilor. Noua echipă a PSD înseamnă oameni integri, profesioniști și recunoscuți în domeniile lor de activitate. Așa cum este domnul doctor Rafila. Și mulți alții care vor intra în viitorul Parlament.

Marcel Ciolacu plănuiește să rezolve cât mai repede criza sanitară

Marcel Ciolacu spune despre PSD că este cel mai mare partid, de la care oamenii au mari așteptări. Liderul PSD laudă partidul pe care îl conduce și critică partidul advers, PNL.

„Trebuie să aducem în Parlament o echipă puternică cu care să putem implementa ideile din programul de guvernare, planul nostru pentru a rezolva cât mai rapid criza sanitară, pentru a crește apoi economia și nivelul de trai al oamenilor.

Suntem cel mai mare partid din România și este normal ca oamenii să aștepte altceva de la noi. Noul PSD înseamnă profesionalism. PNL a rămas cu interlopii, traseiștii și impostorii”, a scris Marcel Ciolacu vineri seară pe pagina sa de Facebook.

Liderul PSD, avertisement despre pandemia de coronavirus: „În 20 de zile putem ajunge la aproape un milion de infectări!“

Marcel Ciolacu a făcut un anunț înspăimântător, precizând că la 4.000 de cazuri diagnosticate, în realitate se îmbolnăvesc în România 40.000 de oameni. În cazul în care trendul se menține, riscăm să ajungem în 20 de zile la aproape 1 milion de români infectați cu COVID-19.

Joi, 15 octombrie 2020, a fost a doua zi în care s-au raportat peste 4.000 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 în România.

„Trendul este ascendent. Zilele următoare vom avea mai mult de 4.000, categoric. Conform socotelii profesorului Alexandru Rafila, sunt 40.000 de infectați pe zi în România. E același calcul care se face și în Spania, și în Germania și peste tot. Se face și în România.

În 10 zile dacă ținem acest trend de 4000 pe zi ajungem la 400.000 de români, în 20 de zile ajungem la aproape 1 milion. Despre ce vorbim aici? La un milion de infectări tu faci alegeri și campanie electorală în România?”, a declarat Marcel Ciolacu.

Adauga un comentariu