Local

Cu dosare penale, din cauza unor petarde

Publicat: 31 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cu dosare penale din cauza unor petarde

Polițiștii pășcăneni au efectuat recent trei percheziții domiciliare într-un dosar penal privind regimul materiilor explozive. Au fost confiscate peste 1.000 de articole pirotehnice. Astfel, agenții din cadrul Secției VI de Poliție Rurală și Poliției Municipiului Pașcani, cu sprijinul Serviciului de Acțiuni Speciale Iași, au efectuat trei percheziții domiciliare, în municipiul Pașcani, într-un dosar penal.
În urma perchezițiilor, din casa unui bărbat de 33 de ani, din municipiul Pașcani, au fost ridicate 1.070 de articole pirotehnice. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt.
De asemenea, în cadrul planului de acțiune „Foc de artificii”, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Iași au acționat pentru asigurarea unui climat corespunzător de siguranță publică și prevenirea incidentelor generate de nerespectarea legislației privind obiectele pirotehnice. În cadrul acțiunii a fost constatată o infracțiune și au fost confiscate 204 articole pirotehnice.
De exemplu, un bărbat de 46 de ani, din municipiul Iași, a fost prins în timp ce oferea spre comercializare articole pirotehnice fără a fi autorizat în acest sens. În cauză a fost întocmit un dosar penal.

Adauga un comentariu