Magazin

Cu ea si-a pierdut virginitatea actorul Vladimir Draghia!

Publicat: 08 nov. 2013
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Model, sportiv de performanta sau actor de telenovele, Vladimir Draghia a avut mereu admiratoare. Click! a aflat cine a fost prima femeie din viata lui, cea care l-a facut barbat in adevaratul sens al cuvantului, acum noua ani. Este vorba despre actrita si cantareata Ana Odagiu, femeie cu care a experimentat pentru prima data placerile sexuale.

Surse apropiate celor doi au povestit ca Vladimir si Ana Odagiu (25 de ani), pe care o stiti de la „Vocea Romaniei” si din emisiunea „Serviciul Roman de Comedie” de la PRO TV, au trait o poveste de dragoste spumoasa in urma cu noua ani.

„Cei doi s-au iubit mult pe vremea aceea, era prima lor relatie si amandoi erau virgini. Au ramas si acum prieteni si colaboreaza ori de cate ori au ocazia, amandoi facand parte din aceeasi lume artistica si avand de multe ori proiecte comune”, a povestit o sursa din apropierea celor doi, pentru click.ro.

Actrita si cantareata Ana Odagiu a confirmat aceasta relatie, pentru Click!: „E adevarat, a fost prima mea relatie, insa nu vreau sa comentez foarte mult. Vladimir imi este un prieten foarte bun si am crescut efectiv impreuna”.

Povestea lor de dragoste a durat ceva, iar intre timp amandoi au devenit cunoscuti in lumea artistica. Vladimir Draghia a devenit cunoscut dupa ce a jucat in telenovelele „Vocea inimii”, „Narcisa salbatica” si „Narcisa: Iubiri nelegiuite”, iar apoi a fost „Burlac” in reality-show-ul de la Antena 1.

La randul ei, Ana Odagiu si-a castigat statutul de vedeta dupa ce a particpat la „Megastar” de la Prima TV, a jucat apoi in „Clanul Spranceana” de la Antena 1 si a facut parte din trupa care canta la „Serviciul Roman de Comedie” de la PRO TV. Anul trecut a participat si la „Vocea Romaniei” de la PRO TV si acum canta impreuna cu sora sa, Monica Odagiu, fosta solista LaLa Band.

Adauga un comentariu