Cancan ultimă oră

Cu lacrimi în ochi, Ozana Barabancea imploră salvarea mătușii sale: “Are nevoie de sânge! Se numește Perju Ortansa și…”

Publicat: 29 aug. 2020

O dramă fără margini s-a abătut asupra familiei Ozanei Barabancea, iar astăzi, ea a decis să ceară ajutorul apropiaților, dar și pe cel al fanilor. Într-o postare emoționantă, jurata emisiunii “Te cunosc de undeva!” a scris cu lacrimi în ochi că una dintre mătușile sale se confruntă cu probleme grave de sănătate și că are nevoie de sânge urgent. Potrivit declarațiilor sale, donații de sânge pot fi făcute de oricine, pentru că nu contează grupa sanguină.

Ozana Barabancea apel disperat pentru salvarea mătușii sale, Ortansa Perju

Apelul sfâșietor al vedetei a fost realizat prin intermediul unei fotografii făcută într-un centru de transfuzie sanguină, unde a mers astăzi ca să doneze sânge pentru mătușa sa. Ortansa Perju este în prezent în grija medicilor de la Spitalul Județean Constanța și cine dorește să doneze sânge pentru ea, poate merge la orice centru de transfuzie sanguină din România, menționând însă numele rudei Ozanei Barabancea.

“(…). Am nevoie de ajutor! Vă rog din suflet azi, de Sf Ioan Botezatorul, mătușa mea este într-o situatie foarte delicata de viață! Are nevoie de sânge! Se numeste Perju Ortansa și este internată la Spitalul Județean Constanța sectia Medical 2! Menționez că puteți dona de la orice centru de transfuzii de oriunde din țară specificând datele sale menționate mai sus! Vă mulțumesc cu recunoștință! Dumnezeu să vă binecuvânteze!!” este mesajul scris de celebra artistă pe contul ei de Instagram unde a publicat poza de mai jos.

Adauga un comentariu