Economic Local

Cu un talon la tombolă a câștigat o mașină!

Publicat: 26 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cu un talon la tombolă a câștigat o mașină
Campania promoțională de tip tombolă “La EGROS vii pe jos și pleci pe roți!”

Campania promoțională “La EGROS vii pe jos și pleci pe roți!” organizată de către EGROS Shopping Iași s-a finalizat și toți câștigătorii au intrat în posesia premiilor. Ieșeanul care a câștigat marele premiu – autoturismul Renault Capture Equilibre a participat la tombolă cu un singur talon.

Campania promoțională de tip tombolă “La EGROS vii pe jos și pleci pe roți!” s-a desfășurat la EGROS Shopping Iași în perioada 17 noiembrie – 31 decembrie 2023. Pentru înscriere era necesar să faci cumpărături de minimum 150 lei pe un singur bon fiscal. Pe 4 ianuarie 2024 a avut loc extragerea taloanelor câștigătoare. Mai jos găsiți lista câștigătorilor.

Premiul I a fost o mașină RENAULT Captur EQUILIBRE TCE 90, în valoare de 18.013,99 Euro (TVA inclus) și a fost câștigată de domnul Popa Vasile. Afost interesant să aflăm că dumnealui a câștigat înscriindu-se la tombolă cu un singur talon.

Premiul II a constat în două scutere electrice marca Super SOCO model CU MINI, în valoare de 11.000 lei fiecare (TVA inclus) (în total 22.000 lei, TVA inclus – 4427 Euro, TVA inclus). Acestea au fost câștigate de către doamna Banu Oana Mihaela și de către domnul Călin Vilsom.

Cele trei trotinete electrice Xiaomi Electric Scooter 3 Lite – în valoare de 422,5 Euro fiecare (TVA inclus) (în total 1267,5 Euro, TVA inclus) au reprezentat Premiul III și au fost câștigate de către: domnișoara Chistol Claudia, domnul Plevan Arcadie Ilie și domnișoara Grigoriu.

De asemenea tombola a avut și mențiuni patru telefoane Samsung Galaxy A04S Dual Sim, în valoare de 600 lei fiecare (TVA inclus) (în total 2400 lei TVA inclus – 483 Euro, TVA inclus) oferite de către Impact Shop stand G1. Acestea au fost câștigate de către domnul Oancea Alexandru, doamna Florea Dana Elena, domnul Voicu Irinel care a fost prima rezervă și doamna Rotaru Carmen, de asemenea rezervă, de data aceasta rezerva numărul doi. Rezervele au devenit câștigătoare consecință a faptului că câștigătorii inițiali nu și-au mai găsit bonurile fiscale cu care s-au înscris la tombolă. De aceea vă recomandăm să vă păstrați bonurile fiscale cu cu mare grijă dacă vă înscrieți în tombole sau concursuri în care pentru ridicarea premiilor e necesar să validați înscrierea cu acestea.

EGROS Shopping Iași lucrează activ pentru a rămâne locul unde oricine poate găsi tot ceea ce are nevoie: de la obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru toate vârstele și tipurile de evenimente la obiecte specifice casei și grădinii, pescuitului, construcțiilor, articole sportive, auto, farmacii și multe altele. Tot în Egros Shopping Iași găsiți toate cele necesare organizării nunților, botezurilor și ritualurilor ce au legătură cu trecerea în neființă. De asemenea în EGROS Shopping Iași găsiți un spațiu de joacă unde copii se pot distra în timp ce părinții se bucură de cumpărături liniștite.

Adauga un comentariu