Cancan

Culiță Sterp biografie. Cum arăta pe vremea când era elev în ultimul an de liceu

Publicat: 05 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Culiță Sterp biografie. Cum arăta pe vremea când era elev în ultimul an de liceu
Culiță Sterp a devenit cunoscut în toată țara odată cu participarea la Survivor România

Era un personaj cunoscut și înainte de Survivor România, însă încă mai planează unele nelămuriri asupra lui Culiță Sterp, cu privire la biografie. Oricum, artistul în vârstă de 28 de ani este foarte îndrăgit în România, piesele lui făcând milioane de vizualizări pe YouTube. Mai mult, recent a apărut o imagine cu Faimosul de la Survivor România de pe vremea când era la liceu. Putem spune că sunt diferențe mari între imaginea actuală și felul în care arăta pe când era elev.

Numele să adevărat este Nicolae Sterp, însă încă din copilărie era alintat Culiță de părinți. Acesta mai are un frate, Iancu, dar și două surori, Geta și Ileana. Dacă Ileana lucrează într-un salon de frumusețe, cealaltă soră, Geta, se ocupă de afacerea familiei și vinde brânză într-un magazin din orasul natal, Hațeg.

Culiță Sterp biografie

Culiță Sterp a copilărit în Hațeg, unde a și absolvit cursurile Liceului „I.C. Brătianu. Familia acestuia deține peste 800 de oi, afacere de care s-a ocupat și el, dar și fratele său, Iancu Sterp. Însă mai apoi, Culiță Sterp a lăsat afacerea familiei și s-a îndreptat spre adevărata lui pasiune, și anume muzica. După liceu, Faimosul a urmat și absolvit Facultatea de Științe Economice din Sibiu. Ca date biografice, la cei 28 de ani ai săi, Culiță Sterp are o înălțime de 1,96 m și o greutate de 105 kg. Mai mult, se consideră pregătit și apt să câștige competiția Survivor România.

„Am crescut în mijlocul naturii, am stat fără mâncare pe câmp, având grijă de oi; cred că acest concurs mi se potrivește cel mai bine, sunt pregătit pentru el de când eram copil. Sunt ambițios, curajos și duc la bun sfârșit ceea ce îmi propun. O să-mi lipsească mâncarea, familia, prietenii, dar sper să câștig. Eu merg cu gânduri bune”, spunea Culiță Sterp înainte de aventura în Republica Dominicană.

Cum arăta Culiță Sterp pe când era elev

Dacă acum îl cunoaște o țară întreagă, puțină lume își imaginează cum arăta Culiță Sterp elev pe vremea când era la liceu. De curând a apărut o imagine de acum zece ani, pe când Culiță era în clasa a XII-a. Poza cu pricina a fost postată tocmai de mama Geta, spre bucuria fanilor acestuia.

Culmea, în acea perioadă, Culiță și Daniela erau colegi și apar în respectiva fotografie. Ei bine, se pare că viața i-a adus din nou împreună, dar de data aceasta ca o familie. Și aceasta deoarece, în această primăvară, iubita lui, Daniela Iliescu, urmează să nască.

„Culiță și clasa lui când au terminat liceul. Ghiciți unde e Culiță în poza?”, a scris mama Geta, pe Instagram, acolo unde a publicat și imaginea.

În altă ordine de idei, prin această imagine a lui Culiță Sterp, s-au mai adăugat câteva detalii la biografie…

Adauga un comentariu