Cancan ultimă oră

Culiță Sterp pregătește un botez de lux pentru fiul său. El vine cu bani, iubita e cu organizarea

Publicat: 05 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Culiță Sterp pregătește un botez de lux pentru fiul său. El vine cu bani iubita e cu organizarea
Culiță Sterp și-a deschis sufletul și le-a arătat tuturor ce bărbat sensibil, romantic și visător este

E bucurie mare în familia lui Culiță Sterp, căci emoțiile sunt tot mai mari! Artistul și iubita sa, Daniela Iliescu, pregătesc un botez de 7 stele pentru fiul lor, micuțul Milan.

Artistul se pregătește ca la carte pentru creștinarea micuțului Milan și este pregătit să organizeze un botez așa cum numai în filme poți vedea.

Potrivit informațiilor oferite de unul dintre prietenii artistului, Culiță cântă de mai bine de o lună, continuu, pentru a avea la dispoziție cât mai mulți bani de petrecere. Nume mari vor participa la botezul micuțului Milan, iar meniul va fi unul cum nu s-a mai văzut, căci nu degeaba muncește Culiță cât e ziua de lungă, dar și noaptea!

„El e foarte muncitor (Culiță Sterp, n.r.), a cântat timp de o lună de zile non-stop aproape, cântă în continuare, are evenimente peste tot, în toată țara. Nu cântă neapărat pentru bani, că e vorba și de plăcere aici, dar cântă pentru că vrea să strângă o sumă mare pentru a face un botez de lux”, a declarat unul dintre bunii prieteni ai lui Culiță.

„Culiță este cu banii, Daniela cu organizarea”

„Băiatul lui a fost un copil foarte dorit, iar el a suferit mult în perioada în care se afla la filmări, la Survivor, atunci când Daniela era însărcinată. A suferit că nu a fost lângă ea. Botezul va fi la un super-local de fițe, Culiță este cu banii, iar Daniela cu organizarea, se ajută reciproc, ea organizează totul în detaliu, se gândește la toate.

Vor fi mulți artiști la botezul lui Milan, unii dintre ei cu siguranță vor și cânta, vedem ce surprize pregătește el, că e plin de surprize” .

Culiță Sterp a copilărit alături de iubita sa

Deși toată lumea a crezut că artistul și iubita sa s-au cunoscut recent, lucrurile nu stau întocmai chiar așa. Se pare că Daniela și Culiță se cunosc din perioada liceului și chiar au fost colegi. Mai mult, cântărețul avea o pasiune pentru ea încă de pe atunci, însă nu avea curajul să i-o mărturisească.

Iată că drumurile vieții lor s-au intersectat, până la urmă, iar acum sunt fericiți, se iubesc și chiar au deveni părinții unui băiețel pe nume Milan.

„Tu, frumoaso, în primul rând mă bucur că am avut o prietenă și o colegă atât de nebună și de bună și că o să o am în continuare pentru că sunt sigur că o să rămânem la fel de buni prieteni sau poate și mai buni. Tu… glumele tale… râsul ăla al tău, de când începeai, uitai să te mai oprești. Când mă gândesc, nu știu ce să fac, să râd că au fost sau să plâng că se termină. Tu ai fost emblema fetelor din clasa asta și tu știi”, îi scria Culiță Sterp Danielei Iliescu, la terminarea liceului.

”Îmi plăcea rău de ea, în liceu, era cea mai frumoasă din clasă și îmi era rușine să îi zic. Mi-era cam rușine să îi zic, că îmi era rușine de un refuz, mă înțelegeți? Eram rușinos…”, a mai spus Culiță Sterp, cu zâmbetul pe buze, într-un vlog.

 

Adauga un comentariu