Stiri si curiozitati

Culori de păr pentru brunete: Cum îți alegi nuanța pentru un look fabulos în 2022

Publicat: 07 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Culori de păr pentru brunete Cum îți alegi nuanța pentru un look fabulos în 2022
Acest roșu-maro este foarte potrivit culorilor de păr pentru brunete

Alegerea culorii potrivite pentru păr este de multe ori destul de dificilă. Cele mai potrivite culori de păr pentru brunete sunt cele care îți luminează fața, sporește tonusul pielii și oferă un aspect inedit a look-ului. De obicei, culoarea părului se alege și în conformitatea cu nuanța ochilor.

Culoarea părului și a tenului reprezintă două elemente esențiale de care trebuie să ții cont atunci când decizi să-ți schimbi culoarea părului. Dacă alegi culoarea potrivită, aceasta îți va îmbunătăți frumusețea naturală și te va face să strălucești. În cazul în care greșești cu alegerea culorii de păr, îți vei evidenția eventualele imperfecțiuni ale tenului.

femeie cu parul brunet
În momentul în care dorești să-ți vopsești părul este important să alegi corect produsul cu care vrei să o faci

Culoare de păr pentru brunete: Nuanțe potrivite pentru părul închis

Pentru a transforma părul brunet dintr-o culoare comună în una unică și deosebită poți alege o nuanță castanie sau ciocolatie. În cazul în care dorești să experimentezi poți opta pentru un nuanțator de păr roz sau gri, avantajul acestui produs este că se spală în doar câteva zile astfel încât poți să vezi dacă ți se potrivește sau nu o nuanță.

Pentru a pune în valoare caracteristicile feței folosind o culoare pentru păr trebuie să te orientezi și după nuanța sprincenelor. Astfel, din moment ce îți vopsești părul, culoarea aleasă trebuie să fie la fel sau foarte aproape de nuanța sprincenelor.

În momentul în care dorești să-ți vopsești părul este important să alegi corect produsul cu care vrei să o faci. Astăzi, în comerț există diferite vopseli pentru păr, unele fiind compuse din substanțe naturale, altele din substanțe chimice care îți pot distruge părul.

femeie cu parul brunet
Pentru a pune în valoare caracteristicile feței folosind o culoare pentru păr trebuie să te orientezi și după nuanța sprincenelor

În cazul în care dorești să-ți deschizi nuanța părului, de la un brunet închis la unul mai deschis este bine să știi că o tehnică potrivită pentru acest efect sunt umbrele suprapuse.

Această tehnică de vopsit te ajută să echilibrezi culorilor, evitând un look spălăcit și plictisitor. De asemenea, în cazul în care îți dorești o nuanță mai luminoasă poți să-ți deschizi rădăcinile sau vârfurile de păr, creând un efect interesant atunci când decizi să te coafezi.

parul brunet a unei femei nuantat cu rosu
În cazul în care vrei un look îndrăzneț care să-ți accentueze caracterul vulcanic și îndrăzneț poți opta pentru nuanța de păr șaten mahon

Culori care te vor scoate în evidență în 2022

Brunetul cu nuanțe aurii este o combinație ideală pentru femeile care au ochii deschiși, de culoarea mierii de albini. Acest efect poate fi obținut atât la salon cât și acasă folosind un nuanțator de păr blond. O opțiune foarte bună este și culoarea aproape de ciocolata neagră, fiind foarte potrivită pentru persoanele cu ochii căprui închis și pielea de nuanță măslinie. Folosind atât prima opțiune cât și a doua, vei reuși să obții un look stilat și sofisticat.

Culoarea de păr caramel este una dintre cele mai moderne opțiuni, fiind o culoare purtată de multe celebrități. Părul caramel poate fi asociată cu tonurile de cafea, fiind potrivită pentru femeile cu tenul mai palid. O nuanță asemeni spumei de cafea te va scoate cu siguranță din anonimat, punându-ți în evidență ochii și trăsăturile feței. Această culoare este potrivită mai mult femeilor cu ochii verzi.

parul negru a unei femei nuantat cu blond
O nuanță asemeni spumei de cafea te va scoate cu siguranță din anonimat, punându-ți în evidență ochii și trăsăturile feței

În cazul în care vrei un look îndrăzneț care să-ți accentueze caracterul vulcanic și îndrăzneț poți opta pentru culoarea de păr șaten mahon care se poate obține cu ajutorul unui nuanțat de păr. Acest roșu-maro este foarte potrivit culorilor de păr pentru brunete, avantajând femeile cu ochi căprui și o piele închisă la culoare.

Adauga un comentariu