Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum a aflat Vlăduța Lupău că este însărcinată a doua oară. Cântăreața va aduce pe lume un băiețel

Cum a aflat Vlăduța Lupău că este însărcinată a doua oară. Cântăreața va aduce pe lume un băiețel

17 mai 2024, 20:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Vlăduța Lupău este foarte fericită și abia așteaptă să își străngă a doua minune în brațe. Deși nu a fost nimic plănuit, în urma unui control la medic a aflat că este însărcinată și a avut parte de o mare surpriză. Cântăreața și soțul ei, Adi Rus sunt bucuroși cu privire la noul statut, mai ales că familia lor se va mări.

Vlăduța Lupău trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Cântăreața urmează să devină mămică pentru a doua oară în scurt timp, iar familia ei se va mări.

Vlăduța Lupău, detalii despre sarcină

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară este însărcinată pentru a doua oară. Peste puțin timp își va ține în brațe a doua minune, tot un băiețel. În cadrul unui interviu la Acces Direct, vedeta a mărturisit cum se simte, dar și care îi sunt poftele.

Cântăreața recunoaște că se simte foarte bine, astfel că nu a avut probleme până acum. Totodată, mărturisește cum a pus câteva kilograme în plus în sarcină, dar cu siguranță va reveni la silueta sa de vis, la scurt timp după naștere. Singura poftă alimentară pe care o are este foie gras, pe care îl consumă o dată la câteva zile.

„Sunt foarte bine, am pus niște kilograme în plus. Dar sunt foarte bine, nu am nicio problemă. Am poftă de foie gras, serios. Nu aveam așa pofte, dar am sesizat că îmi place să mănânc mai des foie gras, dar prăjit, nu crud. Cred că așa la două-trei zile îi spun lui Adi să mergem să mâncăm. Nu e neapărat o poftă sau o plăcere”, a spus Vlăduța Lupău la Acces Direct.

Cum a aflat că este însărcinată

Vlăduța Lupău a avut mai multe probleme medicale înainte de a rămâne însărcinată cu micuțul Iair. Când a aflat marea veste, totul s-a schimbat în viața sa. De data aceasta, fericirea este mult mai mare, deoarece familia ei se va mări cu încă un membru. Cântăreața și soțul ei, Adi Rus, își vor strânge a doua minune în brațe peste puțin timp.

A dezvăluit cu a aflat de sarcină, mai ales că vestea a luat-o prin surprindere. Când a mers la medic pentru un cotrol și analize, a făcut un test, după protocolul avut de medic. În acest fel, a avut parte de o mare surpriză.

„Prin testul de sarcină. Mergeam la un control pentru analize și trebuia să zic acolo dacă sunt însărcinată sau nu, iar medicul să fie sigur, eu am zis că nu sunt. Așa am aflat. Nu a fost ceva plănuit. Momentan, cu Iair nu e greu. Nu știu cum o să fie cu doi, ușor să nu o să fie, dar o să fie frumos și asta e tot ce contează. Până la urmă greutatea asta a oboselii, atunci când ai copii, se duce într-o parte când ei îți oferă bucurie, iubire necondiționată. Iar dacă îmi mai doresc, nu pot să zic, să vedem cum o să fie cu doi. Dacă aș face fetiță a treia, aș mai încerca”, a povestit cântăreața.

Ce spune Vlăduța Lupău despre fiul său

Vlăduța Lupău este foarte mândră de fiul său și îl laudă cu fiecare ocazie. Cu toate că micuțul și-a schimbat comportamentul de când a început să meargă la creșă, Iair îi surprinde prin tot ce face. Crește pe zi ce trece și se dezvoltă mult. Este comunicativ și înțelege totul la doar doi ani. Deși artista l-ar vedea fotbalist, recunoaște că îl va susține indiferent de carieră.

„De când e la creșă a devenit mai rău. Lumea îmi spune că are personalitate. Ne surprinde prin tot ce face, vorbește mult, înțelege foarte multe. Nu pentru că e copilul meu, dar mi se pare foarte dezghețat. Mi-ar plăcea să fie fotbalist, dar nu e ceea ce îmi place mie, ci ceea ce îi place lui. Îl voi susține așa cum m-au susținut și pe mine părinții. Mă ajută mult (nr. Adi Rus) și e prezent în tot ceea ce se întâmplă în viața lui”, a mai spus vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *