Cancan

Cum a comis-o fratele lui Emi Pian, fix în ziua în care a murit interlopul! Noi dovezi

Publicat: 17 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum a comis-o fratele lui Emi Pian fix în ziua în care a murit interlopul Noi dovezi
Cum a comis-o fratele lui Emi Pian, fix în ziua în care a murit interlopul! Noi dovezi

Ciprian Pian, fratele lui Emi Pian, a transmis un mesaj tăios celor care au vorbit prin intermediul reţelelor de socializare. Acesta le-a spus că toate probleme trebuie să se rezolve fata în fata şi nu pe Facebook. Ciprian a ţinut să sublinieze anumite lucruri şi anume faptul că el şi fraţii lui au ținut cont de anumite lucruri, însă nu a existat reciprocitate din partea celor care i-au transmis un mesaj.

Ciprian Pian, fratele lui Emi Pian, avertisment pentru apropiați

„Chiar te rog din sufletul meu, care te vezi în stare să îmi iei șapca din cap și să nu mai mi-o dai, să îți ajute Dumnezeu și Isus Hristos. Ai înțeles? Și mai departe, înțelegeți voi. Că văd că ați avansat așa… v-am lăsat în pace să văd unde ajungeți fiecare… direct la țigani mă refer.

Care ai ceva de spus, spune-mi în față, nu pe Facebook (…) Care ai ceva cu mine sau cu frații mei! Eu pe ține te-am sunat și ți-am spus: «Ai dreptate! Fă ce vrei tu!»

Dar voi nu țineți cont! Nu ai voie să mai faci live-uri, că e urât, la vârstă noastră să mai facem live-uri, la 35 de ani. Cine să ne vadă?

Cine mi-a luat șapcă din cap, ori acum, ori peste 10 ani, tot trebuie să mi-o dea înapoi.

Alții pronunțați numele meu. Nu aveți minte. Cine pronunță numele nostru trebuie să fie cum trebuie, nu așa oricine”.

Grațian Pian, fratele lui Emi Pian care a fost reţinut alături de Ciprian, a avut același mesaj, adăugând că persoană care și-a exprimat opinia pe Facebook, o rudă de-a acestora, a fost influențat.

Gratian Pian, fratele lui Emi Pian: „Ce facem? Ne tragem de șireturi?”

„Mai multe nu se vorbește, ținem cont de unchii și verii noștri. După live-ul care s-a făcut, noi nu am făcut live-uri să jignim, ținem cont de unchiul nostru, de verii noștri, dar văd că alţii nu țin cont, că suntem neamuri. Avem un respect. Ce facem? Ne tragem de șireturi? E urât! Mai bine să vorbim între noi și să încheiem cu live-urile, suntem neamuri. Am pretenții mari de la acest băiat, nu vreau să îi dau numele. Să ajungi să faci live-uri înseamnă că ai fost influențat de cineva. Și nu e bine”.

Verişorul lui Emi Pian, găsit mort

Zilele trecute, moartea fulgerătoare a cunoscutului lider al clanului Duduianu a şocat întreaga Românie. Însă puţini ştiu că familia Duduianu a fost lovită de o altă tragedie fix în aceeaşi zi. Este vorba despre vărul lui Emi Pian, Făgăraş, care a fost găsit mort la câteva ore de la moartea liderului Duduienilor.

Un membru al familie Duduianu avea să dezvăluie că pe lângă liderul clanului, familia a fost lovită de o altă tragedie, respectiv moartea verişorului Făgăraş.

„Şi Făgăraş, la fel ca Pian Senior, nu a putut suporta tristă veste şi a făcut un infarct. Ţinea foarte mult la Emi. Avea probleme mai vechi, da, şi căldura îi făcea foarte rău”, a declarat un membru al familiei Duduianu.

Făgăraş Gladiatorul, cum era cunoscut verişorul lui Pian, locuia în Ilfov şi făcea dintr-o familie renumită pentru farmece şi vrăjitorii. Un personaj respectat în comunitate, bărbatul avea o legătură strânsă cu verişorul Emi şi cu restul familiei Duduianu.

Familia lui Făgăraş a organizat pentru acesta un priveghi şi o înmormântare cu sute de persoane, cu mâncare, băutura şi manele. Dacă cunoscutul Florin Salam cânta la priveghiul lui Emi, Sorin Copilul de Aur se afla la căpătâiul lui Făgăraş.

Adauga un comentariu