Cancan

Cum a fost cerută în căsătorie Bianca Drăgușanu de Alex Bodi

Publicat: 15 nov. 2019

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au devenit soț și soție în urmă cu patru luni și deși s-a vorbit despre divorț, cei doi sunt încă împreună. Puțini sunt însă, cei care știu cum a cerut-o Alex în căsătorie pe vedetă.

„Eu sunt vecin cu ei și eram consilierul amândurora. Fiecare venea la mine să-mi spună că s-a certat și să-mi ceară sfaturi. Eu, știind de la Bianca ce-și dorește, i-am spus lui Bodi cum poate să o surprindă. I-am spus clar să-i cumpere un inel și să o ceară în căsătorie, că Bianca asta așteaptă. Și a și făcut-o imediat cum i-am zis. S-au căsătorit într-un moment greu al relației, când deja existau certuri”, a spus Dan Capatos!

De asemenea, Bianca Drăgușanu a vorbit despre cum a evoluat relația ei cu Alex Bodi ș ice crede ea despre soțul ei. „Noi avem o relație, oricum, foarte spumoasă. Fiecare zi din viaţa noastră este diferită, palpitantă, incitantă, excitantă. E cu de toate. Suntem din foarte multe puncte de vedere, foarte asemănători şi asta poate că nu este un lucru foarte bun.

El mă întrece pe mine la orice: de la capitolul haine şi pantofi, până la capitolul orgoliu. De fiecare dată când ne-am despărţit, eu tot timpul am zis ‘Gata. Punct. La revedere’. Noi nu ne-am despărţit ca să ne împăcăm vreodată, noi ne-am despărţit ca să ne depărţim, dar de fapt, timpul şi faptele ne-au demonstrat că nu putem trai unul fară celălalt. (…) De aia mă iubeşte. Nu poate trăi fără mine. A încercat de câteva ori, dar nu a reuşit”, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.loading...

Adauga un comentariu