Cancan

Cum a fost surprinsă Iulia Albu la metrou. Mai rar vezi așa ceva

Publicat: 18 sept. 2020

Cum a fost surprinsă Iulia Albu la metrou. Excentrica și nonconformista vedetă din showbiz-ul autohton nu s-a dezis nici de această dată. Aceasta a profitat de recenta inaugurare a noii magistrale de metrou și a ieșit la plimbare. Însă a făcut-o în stilul ei caracteristic.

Magistrala de metrou Drumul Taberei – Eroilor s-a deschis pe 15 septembrie, cu cinci ani întârziere față de termenul stabilit. Inaugurarea oficială a avut loc în prezența președintelui Klaus Iohannis și a premierului Ludovic Orban. Iar Iulia Albu a profitat de acest lucru și s-a plimbat și ea cu metroul.

Cum a fost surprinsă Iulia Albu la metrou

La trei zile de la inaugurarea noii magistrale, călătorii au avut parte de o surpriză de proporții. Nimeni nu se aștepta să o vadă pe Iulia Albu în metrou. Și totuși, chiar asta s-a întâmplat! Fără doar și poate, Iulia Albu este una dintre cele mai excentrice și nonconformiste vedete din showbiz-ul românesc. Astfel, dis-de-dimineață, vedeta a decis să facă o plimbare cu metroul. Însă nu oricum!

Îmbrăcată într-o haină de iarnă, cu o căciulă de blană, Iulia Albu a atras atenția tuturor. Bineînțeles, ea a purtat și mască de protecție, în contextul pandemiei de coronavirus. La plimbare, însă, l-a scos și pe micul Donald, rățoiul de pluș.

„Donald a așteptat toată viața lui acest moment”, a fost mesajul ironic transmis de Iulia Albu.

Mihai Albu i-a făcut plângere penală

Securea războiului dintre Mihai Albu și fosta lui soție nu a fost îngropată! Cei doi nu par să ajungă la un numitor comun în ceea o privește pe fetița lor, iar acuzațiile sunt din ce în ce mai grave. Mihai Albu o acuză pe Iulia că este nedreaptă în privința împărțirii custodiei.

Iar, acum, designerul a depus o plângere penală împotriva fostei sale soții și speră că, astfel, va putea să-și vadă fiica mai des.

„Am făcut o plângere penală. În mod repetat a nesocotit o hotărâre judecătorească şi acum se face o anchetă. Şi se va lăsa cu amenzi. E o atitudine pe care dintotdeauna a arătat-o. Nu e ceva nou pentru mine. Nu mă interesează raportul meu vizavi de ea, ci de fetiţă. Copilul are dreptul superior să aibă relatii cu ambii părinţi”, a spus Mihai Albu la Antena Stars.

Însă, la cum a fost surprinsă Iulia Albu la metrou, nu prea pare să-i pese de acuzele fostului soț.

Adauga un comentariu