Prima pagină » Cancan » Cum a început relația dintre Oana Ciocan și Jador. Unde și-a cunoscut manelistul iubita

Cum a început relația dintre Oana Ciocan și Jador. Unde și-a cunoscut manelistul iubita

08 mart. 2024, 15:11,
BZI.ro, în Cancan

Din câte se pare, relația dintre Oana Ciocan și Jador durează de aproximativ jumătate de an, cei iubindu-se cu pasiune. Invitat în emisiunea „La Măruță”, interpretul a povestit cum a cunoscut-o pe Oana și când s-au mutat împreună. De asemenea, Jador a dezvăluit ce planuri de viitor au, după ce a cerut-o de soție pe Oana Ciocan în Republica Dominicană, la Survivor All Stars.

Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars după ce a fugit din camp pentru a se întâlni cu Oana Ciocan. Echipa de producție i-a promis solistului că o va putea vedea pe Oana, dar pentru că acest lucru întârzia să se întâmple, manelistul a luat decizia de a încălca regulamentul, potrivit Unica.ro.

Cum a început relația dintre Oana Ciocan și Jador

După descalificarea lui Jador și eliminarea lui Cătălin Moroșanu, „Faimoșii” au rămas cu doi oameni în minus. Atunci, producătorii de la Survivor All Stars au decis să introducă următorii doi concurenți în show, pe Ana Pal și pe Oana Ciocan.

După intrarea Oanei în competiție, ea și Jador au primit aprobarea echipei să se întâlnească pentru ultima oară înainte ca el să se întoarcă în țară. Atunci, artistul i-a spus iubitei lui că-i este greu să rostească lucruri frumoase, așa că i le-a scris într-o scrisoare. După ce Oana a citit-o, Jador a cerut-o în căsătorie.

Revenit în țară, Jador a vorbit despre relația dintre el și Oana Ciocan în emisiunea „La Măruță”. A povestit unde s-au cunoscut, când s-au mutat împreună și cât crede că va rezista Oana în show-ul de supraviețuire.

„E prima emisiune în care sunt logodit și ultima în care cer pe cineva!”, a spus Jador, zâmbind larg, la Pro TV.

După o zi s-a mutat la Jador

Cei doi s-au cunoscut la vizita medicală pentru cunoscuta emisiune de supraviețuire, iar după numai o zi, s-au mutat împreună.

„M-au sunat colegii de la Survivor să merg să fac analizele. Am făcut vizita cu o parte din Războinici. Când am ajuns, îmi propusesem să nu beau rachiu deloc, să nu supăr. Când am ajuns, era Oana în fața mea! Am zis: «Cine e asta?». Credeam că e o asistentă, ceva. «Nu, că vine și ea la Survivor!» «Hai, mă!»

Când ne-am văzut, ea era cu fața de super îndrăgostită. A doua zi s-a mutat cu o parte din haine la mine. Eu știam că o să fie cu mine! (…) E o fată super. Eu, jăvrelu de om, nu merit așa fată bună! (…) Dacă nu vine acasă într-o săptămână, hai două, sunt diliu! Pleacă, îți zic!”, a declarat Jador, în emisiunea „La Măruță”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *