Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum a reacționat fiul Vlăduței Lupău atunci când a aflat că nu mai este mult până când fratele lui mai mic va veni pe lume

Cum a reacționat fiul Vlăduței Lupău atunci când a aflat că nu mai este mult până când fratele lui mai mic va veni pe lume

20 mai 2024, 23:00, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Vlăduța Lupău este iubită și apreciată de mulți români, iar de când a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor, vedeta a reușit să adune de partea sa o comunitate generoasă de fani, cu care păstrează frecvent legătura prin prisma rețelelor de socializare.

Cântăreața este foarte activă în mediul online, în special pe Instagram, acolo unde împărtășește cu internauții aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Vlăduța Lupău: „Abia așteptăm să te cunoaștem, micuțule și să vedem care te iubește mai mult”

Așa s-a întâmplat și de curând, asta pentru că Vlăduța Lupău a mers la un control pentru sarcină, ajungând deja în luna a 8-a, și a postat pe rețelele de socializare un filmuleț din cabinetul medicului, acolo unde apare și fiul ei, Iair.

De asemenea, atât artista, cât și soțul ei, Adi Rus, sunt pe cât se poate de nerăbdători să se nască micuțul, însă la fel de nerăbdător este și băiatul lor cel mare, care abia așteaptă ca partenerul lui de joacă să vină pe lume.

„8 luni, azi. Abia așteptăm să te cunoaștem, micuțule și să vedem care te iubește mai mult. Iair, după cum vedeți, asta face mereu: „Bebe, haide ios (jos), jucăm maiiiinile (cu mașinile).

Deși mai spune și „Bebe, nana”. Sper să fie cei mai buni prieteni pe viață de la prima întâlnire! Sarcina asta…. a zburat! mai avem puțin și viața se schimbă din nou”, a scris Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Cum a aflat Vlăduța Lupău că va deveni mamă pentru a doua oară

Vlăduța Lupău radiază de fericire de când a aflat că va deveni mamă pentru a doua oară.

De asemenea, în cadrul unui interviu recent, vedeta a fost extrem de sinceră și a dezvăluit cum a aflat că urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil.

„Trebuia să merg la un control legat de o altă problemă de sănătate și să îmi facă ceva ce necesită sedare, iar pentru asta nu trebuia să fiu însărcinată, ori eu aveam deja două zile de întârziere.

Ca să pot merge la acel control, a fost nevoie să fac testul… și așa a fost surpriza. (râde) Desigur, am amânat acel control pe toamnă”, a mărturisit Vlăduța Lupău, conform Viva.ro.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`