National

Cum a reacționat Gabriela Firea la aflarea rezultatelor de la alegerile locale

Publicat: 27 sept. 2020
Gabriela Firea vorbește la microfon
Gabriela Firea spune că Nicușor Dan și Vlad Voiculescu că vor continua proiectele pe sănătate inițiate de ea

Duminică seara, 27 septembrie 2020, Gabriela Firea a trasmis un mesaj important, după ce a aflat că a fost învinsă la alegerile locale.

„Cei care au trecut peste acest prag psihologic au făcut un lucru foarte bun pentru comunitățile lor, pentru țara noastră până la urmă. Cu puțin timp în urmă s-au închis secțiile de vot, practic membrii comisiilor preiau urnele încare se află voturile și începe numărătoarea.

Dimineață vom ști exact care este rezultatul real al alegerilor, cel puțin așa s-a întâmplat în Bucureșiti acum patru ani de zile – pe la 4-5 dimineața erau numărate cam 80% din voturi, iar spre dimineață, 8-9 deja rezultatul real putea fi anunțat oficial. Prin urmare, orice cifre care se anunță în această seară, rezultate ale unor exit-poll-uri nu au cum să fie până la urmă cele oficiale.

Le luăm ca atare, dar asta nu îmsemnă că avem în aceasta seară învinși în învingători. De aceea le transmit tuturor colegilor noștri din țară și din București să fie atenți cum numără voturile, să respecte voturile cetățenilor pentru că asta înseamnă să respectăm democrația”, a spus Gabriela Firea.

Adauga un comentariu