Cancan

Cum a reacționat Mircea Badea după ce l-a văzut pe acest tânăr din București, în tramvai

Publicat: 26 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum a reacționat Mircea Badea după ce l-a văzut pe acest tânăr din București în tramvai

În plină epidemie de coronavirus, un tânăr din Capitală s-a gândit la o metodă inedită de a se proteja de virusul ucigaș care a făcut ravagii în China și care, acum, atacă și Italia. Deși nu s-a confirmat încă niciun caz în București, oamenii s-au panicat și, fiecare în parte încearcă să găsească metode de a nu cădea pradă virusului Covid-19.

Un tânăr din Capitală care a ieșit din casă cu o mască de gaze mai ceva ca în filmele SF legate de Cernobîl, iar după ce a fost fotografiat în plină stradă, dar și într-un tramvai din București, imaginile cu el s-au răspândit în mediul online cât ai zice „coronavirus”.

La vederea imaginilor, Mircea Badea nu a putut rămâne indiferent, așa că, în emisiunea lui de pe Antena 3, moderatorul a început să difuzeze fotografii cu tânărul cu pricina, precizând că așa ceva nu s-a mai văzut.

„Uite-l pe Dumnezeu Tatăl! Nu există ceva mai tare de atât” a spus Mircea Badea, la Antena 3, în emisiunea ”În Gura Presei”. Prezentatorului i s-a părut foarte tare ideea, dar puțin cam desprinsă de realitate, ținând cont de faptul că în București nu a fost confirmat încă niciun caz de coronavirus. Tânărul a fost fotografiat în stația tramvaiului 32, în Rahova, dar și în tramvai, acolo unde a lăsat pe toată lumea fără grai cu apariția lui!

Adauga un comentariu