Magazin

Cum a reusit o tanara din Iasi sa ajunga la castiguri lunare de 10.000 de dolari?

Publicat: 12 aug. 2020
videochat Iasi

Traim vremuri grele. Pandemia de coronavirus a afectat majoritatea sectoarelor de activitate si multi oameni sunt acum in cautarea unui loc de munca. In contextul acestei crize, un domeniu se distinge de celelalte prin oferte excelente de angajari si incasari fabuloase.

Este vorba despre videochat, domeniul controversat care atrage din ce in ce mai multe persoane. Modelele de videochat au incasari fabuloase in aceasta perioada, iar asta o spune chiar o tanara care a ajuns la castiguri lunare de 10.000 de dolari pe luna.

Laura are 26 de ani si face videochat in Iasi la Studio 20, cel mai mare studio din Romania. Tanara lucreaza in acest domeniu de aproximativ un an de zile si se declara foarte multumita.

„Sunt fericita ca am luat aceasta decizie, chiar daca la inceput aveam dubii. Am decis sa fac videochat Iasi, dupa ce mi-am terminat studiile si am cautat mult timp un loc de munca, fara sa am succes. Videochatul pentru mine era o alternativa la care apelam pana cand imi gaseam un job in alt domeniu, dar acum ma gandesc ca as putea face asta multa vreme.

Imi place acest domeniu, sunt platita foarte bine, investesc in mine si pot sa zic ca ma bucur de viata. Castig mii de dolari fara sa ma stresez, dar daca nu alegeam videochatul, poate ca si eu eram somera acum”, a marturisit Laura.

Tanara a ales sa faca videochat Iasi la un studio non-adult, asa ca a indraznit sa le spuna parintilor ei inca de la inceput ca a devenit model online.

„Faptul ca exista si videochatul non-adult m-a determinat sa fac aceasta alegere. Nu ma vedeam facand videochat adult, iar atunci cand am aflat ca pot doar sa port discutii online cu membrii site-urilor, fara sa renunt la haine, m-am gandit ca este ca oricare alt job in comunicare.

videochat Iasi

Dupa ce am semnat contractul si am petrecut cateva zile in studio, timp in care am vazut in ce consta aceasta activitate, le-am facut o vizita parintilor mei si le-am explicat tot. Ei au acceptat rapid situatia si m-au inteles. Ma consider norocoasa ca parintii imi sunt alaturi!”, a adaugat ea (citeste aici marturisirile mai multor modele online).

Atunci cand afla ca are incasari de 10.000 de dolari pe luna, toti cunoscutii Laurei o intreaba cum a reusit sa ajunga la asemenea castiguri din videochat in Iasi. Laura ofera raspunsul la aceasta intrebare:

„Cu multa ambitie si perseverenta! Trainerii m-au invatat multe trucuri ale meseriei, dar apoi totul a depins de mine. Eu sunt o fire ambitioasa, asa ca mi-am dorit sa fiu un model online de succes. Am lucrat zilnic in jur de 9-10 ore si am acordat atentie dorintelor membrilor.

Am testat diverse tehnici de seductie si mi-am dat seama care este abordarea potrivita pentru fiecare membru. Recunosc, si traficul intens de la inceputul pandemiei m-a ajutat sa-mi maresc lista de admiratori, iar treptat am reusit sa-i fidelizez si sa castig sume mai mari de bani decat mi-am imaginat vreodata.

Un model online care face videochat in Iasi sau in orice alt loc trebuie sa fie cu zambetul pe buze si deschisa spre comunicare. Conteaza mult si limbajul trupului. Daca pari inabordabila, atunci multi membri vor ezita sa te contacteze. Eu ii intampin zambitoare si le arat ca sunt dispusa sa vorbesc despre orice tip de subiect. Cu admiratorii mei rad, glumesc, ma uit la seriale, dansez si ma simt bine!”.

Daca iti doresti sa urmezi exemplul Laurei, programeaza un interviu la Studio 20, cel mai bun studio de videochat din Iasi!

 

 

 

 

Comentarii
  • Sper, dragi „lucratori” ai acestui ziar , sa va dea domnu’ sa fiti mandrii parinti ai unor progenituri care sa faca bani fix din activitatea pe care o promovati atat de intens. Ne mai intrebam de ce nu deranjeaza pe nimeni masinile parcate strategic in apropierea liceelor sau universitatilor. Aproape zilnic promovati videochatul. De ce? Rusine, „ziaristilor”!

Adauga un comentariu