Cancan ultimă oră

Cum a sărbătorit Anamaria Prodan de 8 Martie, în timp ce Laurențiu Reghecampf și iubita sa au petrecut împreună

Publicat: 09 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum a sărbătorit Anamaria Prodan de 8 Martie în timp ce Laurențiu Reghecampf și iubita sa au petrecut împreună
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să fie în lumina reflectoarelor din cauza divorțului care a dat peste cap showbizul românesc

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să fie în lumina reflectoarelor din cauza divorțului care a dat peste cap showbizul românesc. Acum, la o lună de la primul termen, sexy-impresara a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu fostul său partener de viață. Ea a ținut să sublinieze că nu a mai vorbit de mult cu Reghe, acesta nefelicitând-o nici măcar de 8 Martie. Mai mult decât atât, fiica Ionelei Prodan susține că antrenorul Craiovei refuză să se întâlnească cu fiul lor, Laurențiu Reghecampf Jr.

Ea a mai punctat și faptul că în acest moment este dedicată doar afacerilor pe care le are. Iată declarațiile făcute de impresară!

Cum a sărbătorit Anamaria Prodan de 8 Martie

Anamaria Prodan a vorbit recent despre relația pe care o are cu fostul său partener de viață. Ea a subliniat că nu a mai discutat cu acesta de foarte mult timp. Reghe nici nu a felicitat-o de 1 sau 8 Martie, deoarece a sărbătorit alături de iubita însărcinată, la un local din Capitală. Sexy impresara a mai spus și că următorul termen al divorțului este în luna aprilie.

„Divorțul nostru va avea termen peste o lună, vom vedea ce se va mai întâmpla până atunci. Eu îmi văd de afacerile mele, el își vede de ale lui. Nu mai vorbim deloc, nu se pune problema să mai comunicăm, nu avem ce să ne spunem. Și nu, nu m-a felicitat nici de 1, nici de 8 Martie, dar nici nu era nevoie”, a spus ea pentru FANATIK.

Anamaria susține că a încercat ca Reghe să aibă o relație deschisă cu fiul său

Deși cei doi nu își mai vorbesc, sexy impresara susține că a încercat ca Reghe să aibă o relație deschisă cu fiul său. Anamaria Prodan susține că antrenorul Craiovei refuză vehement acest lucru.

„Mă sună toată lumea să mă întrebe dacă Reghe ne caută sau are legătura cu noi. Cu părere de rău spun că am încercat enorm să îl conving să aibă o relație măcar cu copilul lui, Laurențiu jr, și refuză sistematic! Ajunge o dată sau de două ori pe an 50 sec în față porții și vorbește de după gard cu el”, a adăugat ea pentru sursa citată.

Anamaria Prodan, dezamăgită că Reghe nu ține legătura cu fiul lor

Anamaria Prodan a subliniat în nenumărate rânduri că Laurențiu Reghecampf nu a păstrat legătura cu fiul lor. Și de această dată, ea își susține declarațiile, amintind că l-a rugat să îi fie alături lui Bebe atât personal, cât și prin intermediul mass-media.’La nivel de declarații este foarte bun și, prin ordonanțe, cere program de vizită. Iar asta este chiar hilar pentru că eu l-am rugat personal, dar și prin intermediul mass-media, să vină să-l ia și să-l țină în brațe! Am fost refuzată și ignorată’, a continuat ea pentru sursa menționată.

Ea a mai recunoscut că în momentul în care a făcut ședință de familie cu fiicele sale și cu Bebeto, s-a stabilit că nu vor mai lua legătura cu Laurențiu Reghecampf. Cu toate acestea, ea susține că îi permite fostului ei partener de viață să își vadă oricând băiatul.

 

Adauga un comentariu