Cum a slabit Lidia Fecioru 30 de kilograme. Ceaiul care i-a adus o silueta de invidiat

Cum a slabit Lidia Fecioru 30 de kilograme. Ceaiul care i-a adus o silueta de invidiat

17 oct. 2018, 11:27
BZI.ro, în Fun
a:3:{s:7:"site_id";i:9;s:6:"old_id";i:82098;s:8:"site_url";s:13:"turism.bzi.ro";}

Cum a slabit Lidia Fecioru si ce cei consuma pentru a avea o silueta de invidiat. Secretele bioenergoterapeutului Lidiei Fecioru despre iubirea de sine.

Lidia Fecioru a dezvaluit care a fost momentul in care a decis sa slabeasca, sa isi schimbe radical viata. "Am slabit cand am inceput sa-mi iubesc corpul. Am avut vreo 30 de kilograme in plus si spuneam ca eu nu sunt grasa. Am inceput sa ma iubesc si am slabit. Am imbracat o rochie lunga si aratam ca o omida. Sotul meu a zis ca arat ca o vaca. Si i-am spus ca sunt vaca pentru ca stau cu el, voi slabi si voi divorta. Asa am facut, m-am iubit pe mine"

Ceaiul cu care Lidia Fecioru a slabit

Bioenergoterapeutul, Lidia Fecioru a explicat: „E un ceai bun, diuretic, pentru slabit. La un litru de apa se ia un betisor de scortisoara, cinci frunze de dafin si se face ceaiul. Frunzele sa fie la fel de mari. Se fierbe ceaiul 15 minute la foc mic. Se bea cate o cescuta pe stomacul gol. Se spune ca ajuta la slabire si la arderea grasimilor. Au contraindicatii. Nu-l pot bea femeile insarcinate, cele care alapteaza si copii pana in sase ani"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *