Cancan

Cum a surprins-o pe Cabral pe Andreea Ibacka. „Am găsit-o cu doi bărbați”

Publicat: 23 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum a surprins-o pe Cabral pe Andreea Ibacka. Am găsit-o cu doi bărbați
Cabral a ținut să le arate tuturor urmăritorilor săi din mediul online, cum a surprins-o pe Andreea Ibacka

Cabral a surprins-o pe Andreea Ibacka într-o ipostază inedită și a ținut să le arate tuturor. Căsătoria lui Cabral și a Andreei Ibacka a stârnit controverse în ultimele zile, după ce prezentatorul TV a fost filmat de două ori în compania unor domnișoare.

După ce a clarificat situațiile, Cabral a uimit publicul dezvăluind pe internet că și-a găsit soția în compania a doi bărbați la sosirea acasă.

Cum a surprins-o pe Cabral pe Andreea Ibacka

Recent, Cabral a postat un videoclip pe rețelele de socializare pentru a dezvălui fanilor cum își petrece Andreea Ibacka timpul în absența lui.

În filmulețul postat de Cabral, se observă cum acesta ajunge acasă și o surprinde pe Andreea Ibacka alături de doi bărbați. Dezvăluirea surprinzătoare vine însă din partea Andreei, care, observând că soțul ei filmează, se îndreaptă spre el râzând și îl anunță că i-a stricat din nou filmarea. Se pare că cei doi bărbați erau, de fapt, colegii de breaslă ai Andreei, prezenți pentru a o ajuta la realizarea unui material video.

„Cabral: Sa se vadă ca am venit acasă și am găsit-o pe nevasta mea cu doi bărbați! Uite-o! Scandal!!!!

Andreea Ibacka: Deci nu te mai suport! Mi-ai stricat filmarea a șaptea oară! Pleacă!”, au spus, râzând, Cabral și Andreea Ibacka în videoclipul cu pricina.

Cum a reacționat Andreea Ibacka

Andreea Ibacka a rupt tăcerea după apariția imaginilor cu soțul ei alături de alte domnișoare. Deși nu a făcut nicio declarație oficială până acum, astăzi blondina a ales să dea un răspuns ironic situației, prin intermediul unui videoclip postat pe rețelele de socializare.

Artista a dat o replică subtilă soțului ei, Cabral, după ce acesta a postat un videoclip cu ea pe rețelele de socializare. Actrița a republicat filmulețul pe pagina sa de Instagram și a adăugat un mesaj ironic, făcând referire la femeile cu care paparazzi l-au fotografiat recent pe Cabral.

„După ce el apare la ziar “inspitat” și de șatene și de “blondisance”…. El îmi strica mie filmările să zică că e egalitate”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram.

Cabral și soția sa vor să joace într-un film împreună

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea și Cabral Ibacka au jucat împreună în mai multe producții, iar fanii au adorat fiecare apariție în parte. În ciuda faptului că se bucurau de un real succes în rândul telespectatorilor, cei doi au decis să se ocupe de alte proiecte.

Totuși, acum, la câțiva ani distanță, vedeta spune că nu ar refuza să apară într-un film alături de partenerul său de viață. Ba mai mult decât atât, știe chiar și ce rol i s-ar potrivi lui Cabral.

Cabral a ținut să le arate tuturor urmăritorilor săi din mediul online, cum a surprins-o pe Andreea Ibacka. Acest lucru a stârnit fel și fel de reacții de la internauți.

Adauga un comentariu