Magazin

Cum alegi un avocat in drept comercial pe care sa te bazezi?

Publicat: 11 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum alegi un avocat in drept comercial pe care sa te bazezi
Mature female lawyer or notary with client in her office for counseling

Daca ai nevoie de servicii juridice in domeniul comercial, probabil ca ai nevoie de un avocat specializat. Insa, cum stii exact ce servicii intra in atributiunea unui avocat in drept comercial?

Un avocat drept comercial asigura consiliere juridica pentru companii si organizatii si gestioneaza tranzactii si dispute generale si complexe, de ordin comercial sau corporativ. Gama de domenii si sectoare in care activeaza un avocat specializat in drept comercial este vasta tocmai de aceea o vom acoperi astazi.

Ramura Dreptului Comercial reglementeaza totalitatea raporturilor juridice in legatura cu desfasurarea de catre profesionisti a unor activitati economice. Din acest motiv, domeniul dreptului comercial este in legatura cu economia. Cand un comerciant desfasoara activitati economice ce genereaza profit, aceste activitati presupun producerea, circulatia marfurilor, executarea lucrarilor, prestarea serviciilor, totul facandu-se sub egida unor acte si contracte. Aceste acte trebuie sa respecte toate reglementarile ce impun desfasurarea acestor activitati, care genereazaz profitul, dar si rapoartele cu tertii.

Aici intra in scena rolul unui avocat drept comercial. In ceea priveste consultanta juridica pe care o ofera un avocat de drept  comercial, te poti baza pe el in orice stadiu al unui organizatii. De la infiintarea unei companii, pana la dizolvarea ei, un avocat drept comercial poate fi aliatul tau.

Ad-avocat.ro: casa de avocatura specializata si in drept comercial

Cel mai des clientii ce apeleaza la servicii juridice in domeniul comercial sunt institutii bancare, companii de asigurari, agentii imobiliare. De cele mai multe ori companiile, institutiile sau alti operatori economici apeleaza la un avocat drept comercial pentru a le oferi consultanta dar si servicii juridice in caz de litigii. Procedurile legale pot parea complicate din exterior, cand trebuie sa le gestionezi tu, nu, insa, si pentru noi! Expertiza noastra garanteaza rezultate rapide si eficiente. In plus, noi, la ad-avocat.ro mai aducem ceva: conceptul de casa de avocatura Boutique inseamna ca acordam atentia serviciilor noastre, preferand un portofoliu de calitate, decat de cantitate.

●       Te-ai hotarat sa iti deschizi o companie sau un sediu secundar de activitate? Un avocat specializat in drept comercial este ce ai nevoie!

●       Vrei sa inmatriculezi o societate? Un avocat in drept comercial te poate asista de la pana la eventuala dizolvare a acesteia

●       Un avocat drept comercial te va proteja de concurenta neloiala si se va asigura ca esti mereu protejat de umbrela legislatiei de drept comercial.

●       Oferim servicii de avocatura si in cazul litigiilor. Un avocat comercial poate sa te reprezinte cu succes, cu scopul de a desfasura activitati profitabile, in indeplinirea actelor si faptelor de comert in conditiile legii. El se va asigura ca tu vei pastra autonomia patrimoniului societatii.

●       Daca esti in cautarea unui avocat drept comercial Bucuresti, noi suntem aici pentru tine. Te putem reprezenta in demersuri intreprinse privind ducerea la indeplinire a tuturor formalitatilor in fata tertilor. De exemplu, la Registrul Comertului sau in cadrul altor instituti.

●       Te asistam si reprezentam in intocmirea de acte constitutive, acte aditionale, hotarari ale adunarilor generale ale asociatilor si actionarilor, in modificarea actelor constitutive.

●       Te consiliem juridic in actele pentru majorarea sau reducerea capitaluluui social.

●       Te putem reprezenta pentru majorari de capital, infiintarea de puncte de lucru ori sedii secundare, schimbari de actionariat, modificari ale actelor constitutive, obtinerea semnaturii digitale, precum si diverse autorizari specifice domeniului de activitate.

●       Suntem alaturi de tine cu asistenta juridica experta in procesele de achizitie dar si in operatiunile de tip reorganizare sau insolventa, restructurarea creantelor sau reesalonarea datoriilor.

●       Te putem ajuta sa citesti si ne ocupam si de redactarea ori revizuirea contractelor, a documentelor jurifice.

●       Avocatii ad-avocat.ro reprezinta clientii in fata instantelor de judecata sau a altor autoritati. Te vom orienta catre cea mai buna decizie!

Uita de actele si documentele juridice: da-ne voie sa gestionam aceste servicii pentru tine!

Cauti in acest moment avocati buni in Bucuresti, specializati in ramura de drept comercial? Suntem aici sa oferim consiliere si asistenta juridica institutiilor publice, societatilor, fundatiilor si asociatiilor. Ne ocupam de:

●       citirea contractelor si modificarea lor

●       redactarea documentelor juridice pentru intreprinderi si revizuirea fuziunilor in afaceri

●       indeplinirea tuturor formalitatilor in fata Registrului Comertului, de la majorari de capital, pana la infiintari de sedii secundare, schimbari de actionariat ori autorizari de activitati, si pana la inregistrarea licentelor, protectia datelor cu caracter personal, redactarea si revizuirea contractelor comerciale.

Suntem alaturi de tine asisitandu-ne si reprezentandu-te legal in cadrul litigiilor comerciale. Te ghidam in vederea asigurarii legalitatii activitatii economice desfasurate. Te sprijinim in cazul situatiilor litigioase. Rolul nostru este sa fim in sprijinul tau prin crearea de optiuni legale, prin atingerea obiectivelor realiste si fezabile, prin oferirea de indrumari in procesul decizional, intr-un context comercial.

Suntem alaturi de clientii mari si mici!

Suntem o casa de avocatura ce gestioneaza atat afaceri la inceput de drum cat si corporatii. Suntem alaturi de clientii corporativi, industriali si comerciali sa gestioneze procesele interne. Suntem alaturi de clientii nostri sa solutioneze problemele legate de conformitatea normativa.

Prin profesionalism, expertiza si calitatea serviciilor, acordam  consiliere in pregatirea documentatiilor contractuale, in structurarea acordurilor, in gestionarea conflictelor. Intra in competenta noastra sa cunoastem toate consecintele legate specifice unei companii cu activitate comerciala si sa o indrumam catre solutiile optime. Suntem alaturi de companii si organizatii si atunci cand:

●       se confrunta cu insolventa, respectiv reorganizarea judiciara sau falimentul.

●       oferim consiliere creditorilor si grupurilor de creditori, in ceea ce priveste revendicarile legale impotriva partilor responsabile de colapsul companiilor.

●       gestionam procedura de recuperare a investitiei si a sumelor datorate creditorilor.

●       oferim consiliere in privinta stabilirii raspunderii pentru incalcarile contractuale si a despagubirilor aferente.

●       Gestionam acorduri intre asociati/actionari.

●       Gestionam contracte si organizare de societati mixte.

●       Realizam acorduri de distributie, conventii de revanzare, cumparari si vanzari de societati.

●       Oferim consultanta juridica in contracte de franciza, fuziuni si achizitii, contracte de leasing.

Casa de avocatura ad-avocat.ro te iti ofera solutiile de care ai nevoie in cel mai scurt timp. Suntem dedicati solutionarii problemelor tale si vom fi in sprijinul tau, indrumandu-te in asigurarea legalitatii activitatii economice desfasurate. Pentru a alege un avocat profesionist, de incredere, in drept comercial, contacteaza-ne. Pentru mai multe detalii cu privire la rolul unui avocat de drept comercial, site-ul nostru, va sta la dispozitie!

Adauga un comentariu