Magazin

Cum ar trebui sa il alinti pe iubitul tau astfel incat sa te iubeasca toata viata

Publicat: 29 dec. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum ar trebui sa il alinti pe iubitul tau astfel incat sa te iubeasca toata viata
1

Tu cum iti alinti partenerul? "Iubi", "puiule", "bebelusul meu", "frumosul meu" si lista ar putea continua la nesfarsit. Te-ai gandit insa vreodata ca felul in care il alinti pe iubitul tau il poate face sa te iubeasca toata viata?

Iata ce spun psihologii in aceasta privinta.

Faptul ca il consideri pe partenerul tau un iubit si prieten inseamna ca dragostea fata de el este dezinteresata si ca, pe masura ce trec zilele, sentimentele pe care le aveti sunt mai puternice. Este cineva pentru care simti admiratie care te inspira, te sustine.

Intr-o relatie, prietenia este extrem de importanta si daca il consideri pe partenerul un prieten relatia depaseste dorinta fizica. In momentul in care o legatura amoroasa se bazeaza pe prietenie, partenerii sunt deschisi unul fata de celalalt si isi pot impartasi cu usurinta atat bucuriile, reusitele, cat si necazurile.

Ce facem cand apare rutina?

De cele mai multe ori, cuplurile se despart deoarece intra intr-o etapa a obisnuintei si dispare dragostea romantica dintre ei. Asta inseamna ca le dispare dorinta bazata pe atractia fizica, a dorintei de a se saruta, de a se atinge si de a avea relatii intime. Astfel, in cele mai multe situatii cuplurile ajung sa se desparta cand nu mai este atractie fizica.

Pentru a-l face pe partenerul de viata sa te iubeasca toata viata trebuie in primul rand sa il numesti prieten. Sa stii ceea ce ii place, care sunt hobby-urile si dorintele sale! Dar toate astea pot dura ani. Odata ce a devenit sotul tau, e timpul sa stii cat mai multe despre viata sa din trecut, care sunt visele sale! Si, bineinteles, veti descoperi foarte multe lucruri.

Apoi vine testul focului, deoarece vor fi momente in care iti vei da seama daca puteti fi cu adevarat prieteni. Si iti vei da seama de asta in momentele tensionante din cuplu, cand vei simti ca nu il mai suporti, insa iti doresti sa fie langa tine pentru ca el te sprijina in cele mai grele momente din viata.

Asadar, dragostea adevarata inseamna in primul rand prietenie, si nu dorinta, sustin expertii in relatii.

Adauga un comentariu