Cancan

Cum arată acum Frankfurt de la „Vacanța Mare” și cu ce se ocupă. Transformarea este uluitoare

Publicat: 15 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată acum Frankfurt de la Vacanța Mare și cu ce se ocupă. Transformarea este uluitoare
Actorul Iulian Ilinca, cel care i-a dat viață personajului Frankfurt, s-a transformat total față de cum îl știam cu toții

Cu toții ne aducem aminte de el, însă puțină lume știe cum mai arată acum Frankfurt de la „Vacanța Mare”, dar și cu ce se ocupă. Pe numele real Iulian Ilinca, cel care i-a dat viață haiosului personaj este în continuare dedicat scenei. Actorul Iulian Ilinca nu a renunțat nicio secundă la teatru, iar uneori mai apare și în reclame ori prezintă diverse evenimente.

De când a părăsit „Vacanţa Mare” este pe cont propriu şi chiar nu duce lipsă de contracte. Iulian Ilinca este unul dintre cei mai buni actori de comedie și a fost distribuit în mai multe piese de teatru.

„Am două spectacole, «Ketckup», o producţie independentă, o farsă într-un act cu Constantin Zamfirescu – Zamzu din «Trăsniţii», o comedie uşoară pe care o jucăm unde avem loc, şi «O noapte furtunoasă» la Excelsior, unde îl joc pe Jupân Dumitrache. În rest, prezint evenimente, mai apar în roluri, mici scenete”, povestește Iulian Ilinca.

Cum arată acum Frankfurt de la „Vacanța Mare”

Inconfundabil pe vremuri, când îi dădea viață lui „Frankfurt”, un personaj savuros, astăzi, Iulian Ilinca este total transformat față de acel „tânăr rebel și scandalagiu”. Personajul în sine a ajuns celebru de la replica „Te sparg, să moară mama!”. Acum, Iulian Ilinca a ajuns la vârsta de 47 de ani și este unul dintre actorii care nu a renunțat la scenă.

Între timp, a acumulat câteva kilograme în plus, s-a mai „împlinit” și și-a lăsat barba să crească. Cu toate acestea, încă are „lipici” la public, fiind mereu același om carismatic! Totuși, nu toată lumea știe că Iulian Ilinca a avut un moment în care a lăsat teatrul deoparte și a revenit pe scenă în calitate de… cântăreț! Pe rețelele de socializare apare într-o serie de fotografii, cântând la tobe.

Ce fac foştii lui colegi

Mugur Mihăescu, alias Leana sau Gracea, Radu Pietreanu (Costel) şi Florin Petrescu (Axinte) au mai bifat colaborări în această formulă. Pe Ani Creţu (Uriela) o puteţi vedea la Teatrul „Ion Creangă”, iar Mirela Stoian (Lila) joacă adesea pe scenă împreună cu fiica ei, Valeria. În urmă cu câțiva ani, ele au apărut la show-ul „Ieri, azi, mâine!”, unde au fost ajutoarele Corinei Dănilă.

În plan personal, Iulian Ilinca nu este căsătorit, însă şi-a găsit jumătatea, cu care se completează perfect pe plan artistic şi personal. Cât privește pasiunile sale, acesta recunoaște că este o fire sportivă, altfel nu ar fi în formă… În altă ordine de idei, la cum arată acum Frankfurt de la „Vacanța Mare”, doar vocea îl mai dă de gol…

Adauga un comentariu