Actualitate

Cum arata acum sotia lui Gabriel Cotabita, la aproape 5 ani de la nunta

Publicat: 12 mart. 2021
_____ Vizualizări 1 Comentariu

Gabriel Cotabita si Alina, femeia care i-a fost alaturi artistului in cea mai grea perioada e vietii sale, si-au unit destinele in 2016. Pe atunci, Alina radia de fericire la bratul iubitului ei cu aproximativ 30 de ani mai in varsta.

Anii au trecut, iar cei doi par la fel de fericiti ca la inceput. Mai mult, sotia lui Gabriel Cotabita pare ca intinereste. Ea a uimit pe toata lumea cu felul in care arata, la aproape 3 ani de la nunta. Se vede ca femeia se mentine in forma, iar anii parca nici macar nu trec peste ea.

De cealalta parte, Gabriel Cotabita paseste mereu mandru la bratul Alinei, dovada ca femeia care i-a fost alatruri la bine si la greu il face foarte fericit si acum.

„Pentru mine, Alina a inceput sa gateasca. Mentine o curatenie de ma enerveaza. Am descoperit aceasta femeie care ma iubeste. I-am zis ca ar fi cazul sa ne casatorim si ea mi-a zis ca credea ca mi-am revenit.

Nici nu se pune problema de un mostenitor. Alina nu-si doreste un copil”, declara, acum ceva timp, Gabriel Cotabita.

Artistul are deja 3 fiice, rezultatul casatoriei cu Ioana Nagy. Acestea se numesc Aela, in varsta de 36 de ani, si gemenele Milena si Eliza, de 29 de ani.

Comentarii
Adauga un comentariu