Cancan

Cum arată acum Vica Blochina. Vedeta este de nerecunoscut pe Instagram

Publicat: 26 ian. 2021
cum arată acum Vica Blochina
Vica Blochina a fost acuzată de fani că și-a editat în exces imaginile

Toată lumea o știe pe fosta amantă a lui Victor Pițurcă, însă la cum arată acum Vica Blochina putem spune că transformarea e uluitoare. Și totuși, de vină ar fi editările excesive la care sunt supuse fotografiile pe care aceasta le postează pe Instagram. Iar fanii au observat acest lucru și chiar i-au atras atenția.

Fosta balerină Vica Blochina a ajuns de nerecunoscut pe Instagram! Iar vedeta, care are un copil cu Victor Pițurcă, a fost înțepată de o admiratoare. Motivul ar fi că aceasta și-a editat prea mult fotografiile postate pe contul de socializare.

Cum arată acum Vica Blochina

Blondina și-a uimit mereu fanii cu pozele incendiare postate pe rețelele de socializare. Și totuși, de data aceasta, se pare că a făcut exces de Photoshop, așa cum o acuză chiar una din admiratoarele ei. În vârstă de 46 de ani, Vică Blochina arată impecabil și se vede că petrece foarte mult timp în saloanele de îngrijire personală. Vedetă nu ratează nicio ocazie pentru a le arăta urmăritorilor ei cât de sexy este și postează deseori fotografii cu ea în cele mai incitante poziții, care să-i scoată formele în evidență.

În postările sale se pot remarca fotografii în care Vică Blochina nu poartă niciun strop de machiaj, dar și fotografii extravagante, editate excesiv. Astfel, au apărut și comentariile răutăcioase: „Ce face Photoshopul”, „Zici că ai 20 de ani”. Fanii nu ratează nicio ocaize să-i atragă atenția vedetei că exagerează uneori, însă cu siguranță ea nu se lasă influențată de părerile lor.

Ce afacere derulează în prezent

Vica Blochina știe ce vrea și care este drumul ei în viață, astfel că lasă comentariile răutăcioase să curgă pe lângă ea fără să le dea vreo importanță. În prezent, blondina se ocupă de business-ul său, o linie de lenjerii de pat ce nu necesită călcare și nu se mototolesc. Vedeta este mândră că a adus în România în premieră acest concept și clasează produsele ei în categoria high-quality.

Vica Blochina are datorii uriașe la întreținere

De curând, Vica Blochina a fost implicată într-un scandal monstru cu vecinii de bloc. Ea a acumulat o datorie mare la întreținere și a fost dată în judecată. Potrivit jurnaliștilor de la cancan.ro, chiar dacă se află în cele mai selecte cercuri de oameni din București, fosta balerină de la „Melody” nu și-a plătit întreținerea de mult timp, acumulând datorii serioase.

„În motivare, reclamanta a arătat că pârâta, în calitate de proprietar al apartamentului 48 situat în București (…) nu a înțeles să își îndeplinească obligațiile de plată către asociație, în cuantum total de 5.567,45 lei. S-a precizat că penalizările de întârziere au fost calculate prin aplicarea unui coeficient de 0,2% pentru fiecare zi de întârziere conform art. 49 alin. 1 din Legea nr. 230/2007 și art. 77 din Legea nr. 196/2018 și Hotărârii Adunării Generale a Proprietarilor, iar fondurile speciale, de reparații curente, curățenie și întreținere spații verzi, au fost stabilite și calculate conform Hotărârii Adunării Generale a Proprietarilor.

A mai susținut că pârâta se comportă ca un rău platnic, pentru recuperarea obligațiilor restante apelându-se de multe ori la instanță și apoi la executare silită. A mai susținut că există mai multe sentințe obținute împotriva pârâtei, fiind calculate în continuare penalități la sumele stabilite prin sentința nr. 633/20.01.2020, sentința nr. 6809/30.05.2019 și sentința nr. xxxxx/12.12.2018 pronunțate de Judecătoria Sectorului 4 București”, se arată într-un document obținut de sursa citată.

Și totuși, la cum arată acum Vica Blochina, fosta balerină nu pare deloc îngrijorată de toate aceste probleme financiare.

Adauga un comentariu