Cancan ultimă oră

Cum arată apartamentul în care locuiește Bianca Drăgușanu, după ce l-a renovat

Publicat: 23 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată apartamentul în care locuiește Bianca Drăgușanu după ce l-a renovat
Cum arată apartamentul în care locuiește Bianca Drăgușanu, după ce l-a renovat

În urmă cu mai bine de o lună, Bianca Drăgușanu posta pe rețelele de socializare numeroase fotografii cu apartamentul ei, chiar în plin proces de renovare. Vedeta avea acasă mai mulți muncitori, dar și pe mama și sora ei, care o ajutau cu curățenia.

Ei bine însă, după mai mult luni în care nu a putut să se bucure de confortul propriei case, acum a dezvăluit cum arată apartamentul ei după renovare!

Bianca Drăgușanu deține un apartament de lux

Bianca Drăgușanu deține un apartament de lux, chiar în zona de Nord a Capitalei, într-un complex rezidențial. Apartamentul modern are trei camere, două băi, dressing, living și bucătărie, însă modul în care le-a redecorat vedeta atrage toate privirile. Mai concret, a decis să renunțe la stilul clasic și să adopte un design modern.

În pozele postate, se poate vede livingul, care este foarte spațios, totul în nuanțe deschise, cu un televizor mare pe perete și două canapele în nuanțe de crem, care se potrivesc perfect cu piesele de mobilier. Nu a vrut să mai încarce casa, astfel că a adoptat decoruri minimaliste și de efect.

Nu doar livingul este punct de atracție al apartamentului. Vedeta și-a filmat inclusiv dormitorul matrimonial, care este dotat cu o baie proprie în nuanțe de alb, unde totul lucește, dar și cu propriul ei dressing, unde știm cu toții că se află piese vestimentare de sute de mii de euro. Când a venit vorba despre dormitor, vedeta a ales un pat tapițat, tot în nuanțe deschise, de bej și crem, cu note fine aurii, care oferă eleganță și rafinament.

Bianca Drăgușanu nu a vrut să apeleze la designer de interior pentru redecorarea locuinței

Deși banii nu sunt o problemă pentru Bianca Drăgușanu și își permite tot ceea ce vrea, nu a vrut să se lase pe mâna unui designer de interior. Vedeta a vrut să își redecoreze casa după bunul ei plac, astfel că a căutat câteva surse de inspirație pe Internet, iar apoi le-a pus în practic, cu ajutorul meseriașilor, care au fost nevoiți inclusiv să schimbe gresia.

„Eu mi-am redecorat și locuința. Am văzut niște poze pe Instagram și niște filmulețe pe TikTok cu home decor. Am ales așa, după gustul meu și am unit ideile. La un moment dat am fost nevoită să sparg gresia. Asta pentru că inițial alesesem altceva și nu se potrivea gresia cu faianța. Voiam să fie totul la fel și a trebuit să sparg, a fost o muncă titanică. Nu am avut un designer care să se ocupe de treaba asta, am făcut totul după gustul meu”, spunea atunci vedeta pentru Fanatik.

Mai mult decât atât, după cum se poate observa și în poze, nu a ales orice fel de mobilier, ci unul de o calitate superioară, tot mobilierul fiind făcut pe comandă, așa cum chiar ea a ținut să precizeze.

„Eu stau acolo de aproape 10 ani, iar acum a crescut și valoarea locuinței, pentru că am investit destul de mult în renovare. Toate piesele sunt foarte frumoase, au venit pe comandă, a durat două luni până au ajuns. Chiar am investit mult, puteam să îmi iau o mașină cu banii pe care i-am dat pe renovare”, a mai zis Bianca Drăgușanu.

Adauga un comentariu