Cancan

Cum arată băiatul cuplului Doina și Ion Aldea Teodorovici, la 28 de ani de la moartea părinților

Publicat: 17 ian. 2020

Pe 30 octombrie 1992, dispariția subită a soților Doina și Ion Aldea Teodorovici a îndoliat o țară întreagă. Moartea celor doi artiști basarabeni, într-un accident rutier foarte controversat, a lăsat multă durere în sufletele fanilor.

Doina și Ion Aldea Teodorovici aveau atunci doar 34 și 38 de ani și au lăsat în urmă un copil orfan de numai 10 ani, Cristofor. Despre Cristofor nu s-au știut niciodată prea multe… Copilul a rămas în grija rudelor apropiate, dar a știut încă de la acea vreme că avea să urmeze aceeași carieră ca și părinții lui.

Fiind singurul copil la părinți, Cristofor a vrut să ducă mai departe moștenirea artistică a părinților săi. Într-un interviu acordat în 2012, Cristofor a mărturisit că a încercat dintotdeauna să privească cu optimism viața – „Bunicii sunt cei care mi-au fost alături (…) Părinţii mei mi-au lăsat o moştenire impresionantă şi, dacă aşa s-a întâmplat, înseamnă că aşa a vrut Dumnezeu, ca ei să plece mai devreme de pe pământ (…) Am primit o mare doză de inspiraţie de la muzica părinţilor mei. Muzica lor îmi ajută în fiecare clipă, în fiecare zi”, a declarat tânărul pentru zgd.ro.

Acum, la 38 de ani, Cristofor Aldea Teodorovici are propria orchestră, cântă atât în România, cât și în Moldova, sau în străinătate, și seamănă perfect cu tatăl lui.loading...

Adauga un comentariu