Cancan

Cum arăta Bianca Drăgușanu tânără? Internauții spun că era mult mai frumoasă înainte de zecile de operații estetice

Publicat: 07 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arăta Bianca Drăgușanu tânără Internauții spun că era mult mai frumoasă înainte de zecile de operații estetice
Cum arăta Bianca Drăgușanu tânără? Ea a investit zeci de mii de euro pentru a arăta cum și-a dorit

Bianca Drăgușanu rămâne una dintre cele mai controversate persoane din showbiz-ul românesc, mai ales din pricina nenumăratelor operații estetice pe care le-a efectuat de tânără. Iată totuși cum arăta vedeta tânără înainte să înceapă să-și modifice aparența.

Ea a apărut pentru prima dată la TV în emisiunea „Din Dragoste”, prezentată de Mircea Radu, la începutul anilor 2000. Iată cum arăta Bianca Drăgușanu tânără, ea fiind total schimbată față de cum arată în prezent. Avea 30 de kilograme în plus față de acum, un păr blond ondulat și o dantură imperfectă.

Cum arăta Bianca Drăgușanu tânără

Bianca Drăgușanu recunoaște și acum că nu regretă absolut deloc operațiile estetice făcute de aceasta, deoarece ea de mică nu a fost mulțumită de aspectul său fizic. Cu toate că Bianca avea o frumusețe naturală în tinerețe, ea s-a simțit de-a lungul vieții complexată de kilogramele în plus și de micile imperfecțiuni pe care le avea. Aceasta a impulsionat-o să înceapă să se opereze, investind zeci de mii de euro doar pentru a-și schimba aspectul feței. Fosta soție a afaceristului Alex Bodi frecventează și acum cabinetele medicilor esteticieni.

Ea recunoaște că nu regretă nici un pic operațiile și că „O să mă mai tunez în continuare, că așa îmi place mie. Mie îmi place să fiu tunată, mă simt bine”, mărturisea vedeta pe Instagram.

Acum câțiva ani, Bianca a mărturisit că a cheltuit zeci de mii de euro, suma exactă nu o mai ține minte, dar a fost în jur de 16.000 de euro doar pe operații estetice. Mai mult ca sigur, această sumă a continuat să crească pentru că în aparițiile ei, ea pare tot mai schimbată.

Totuși, în cadrul unui interviu, vedeta a dezvăluit că majoritatea operațiilor au fost făcute ca o necesitate sau pentru sănătate.

„Nu am lentile de contact, sunt ochii mei naturali. Mai folosesc gene false, mă costă 30 de lei. Le mulțumesc părinților mei pentru acești ochi. Extensiile pe care le folosesc sunt din păr natural și costă 300 de euro.

Asta e tot ce am la nivelul feței, pomeții și bărbia sunt intacte. Sânii i-am operat o singură dată, am dat 2.500 de euro pe ei. Nu am mai făcut alte îmbunătățiri. Atunci nu aveam bani și m-am târguit ca pentru un sac de cartofi. I-am zis că am doar 2.000 de euro, slăbisem mult și am zis măcar una să mi-o facă.

Am zis că fac orice, dau cu mătura, cu mopul. Aveam un complex, am slăbit și sânii mi s-au lăsat. Am alunițe scoase cu laserul. Nu e periculos să le scoți, ci să le ții, pentru că din cauza soarelui se schimbă. Eu nu am dat bani pe intervenție, dr. Kasem a făcut-o fără bani. Intervenția cred că ar costa 200 de euro. Nu mi-am scos nicio coastă, îmi fac radiografie să vedeți că le am pe toate” a mai declarat Bianca Drăgușanu.

Iubiții Biancăi Drăgușanu

Blondina mai este cunoscută și pentru viața ei personală plină de peripeții și foarte tumultoasă. Ea a avut în trecut o sumedenie de relații de scurtă durată, dar și o viață plină de scandaluri.

Ea a devenit cunoscută în 2009, atunci când a recunoscut că a fost iubita afaceristului și milionarului Mirco Maschino. După el a urmat Coco Păun, afaceristul din Târgu-Jiu cu care la fel a avut o relație scurtă și plină de peripeții și scandaluri. După aceasta a fost cea mai cunoscută idilă a Biancăi Drăgușanu, anume cu Cătălin Botezatu. Designer-ul a ajutat-o foarte mult financiar, dar și pe plan profesional. De aici și porecla după care mai era cunoscută „blonda lui Bote”.

Însă nici această relație nu a durat mult, ea lăsându-l pe creatorul de modă pentru Adrian Cristea, cu care la fel a avut o serie interminabilă de certuri, despărțiri, dar și împăcări, fapt ce a împins-o în brațele prezentatorului, Victor Slav, cu care a născut și o fetiță. Ea rămânând în custodia Biancăi după divorț. După această perioadă a urmat o perioadă și mai tumultoasă și plină de scandaluri, atunci când s-a cuplat cu cunoscutul om de afaceri Alex Bodi, cu care a avut parte numai de scandaluri și certuri. Bianca chiar încercând să se sinucidă luând un pumn de pastile, după ce Alex Bodi, după cum spune vedeta, a bătut-o constant. Cei doi s-au căsătorit în secret, dar au divorțat la doar două luni după căsătorie. Acum, însă, ea este împreună cu Gabi Bădălău, un cunoscut om de afaceri care se pare că o tratează la fel ca ceilalți foști iubiți ai ei.

Cum arăta Bianca Drăgușanu tânără? Ea a investit zeci de mii de euro pentru a arăta cum și-a dorit.

Adauga un comentariu