Cancan

Cum arată casa lui Bill Gates, fondatorul Microsoft! Locuința multimiliardarului costă o avere

Publicat: 30 apr. 2021
casa lui bill gates colaj
Bill Gates locuiește într-o casă caracterizată de lux și opulență, situată lângă San Diego, California

Probabil multă lume se întreabă cum arată casa lui Bill Gates, mai ales că a fost ani la rând cel mai bogat om din lume. Ei bine, se pare că locuința acestuia, situată lângă San Diego, California, este una caracterizată de lux și opulență la care mulți doar visează. Iată cât costă complexul fabulous al fondatorului Microsoft.

Casa pe care o vom prezenta în rândurile de mai jos este de fapt o nouă locuință a acestuia, care a fost cumpărată în luna martie a anului trecut. Bill Gates și soția sa Melinda au casa lor principală în Medina, Washington. Pe lângă astea, cei doi mai dețin multe proprietăți în diferite zone ale Statelor Unite.

Cum arată casa lui Bill Gates

Bill Gates, al doilea cel mai bogat om din lume și fondatorul Microsoft, locuiește într-o casă caracterizată de lux și opulență, situată lângă San Diego, California.

Această locuință achiziționată anul trecut, în luna martie, este cea mai nouă proprietate a magnatului american. Casa fondatorului Microsoft este precum un complex rezidențial de lux, situată în Del Mar, lângă San Diego. Are 600 de metri pătrați și este alcătuit din șase dormitoare și patru băi. Casa lui Bill Gates a bătut recordul pe piața imobiliară din localitatea de la malul Oceanului Pacific, informează AlistMagazine.

Multimiliardarul a plătit pentru achiziția noii sale locuințe, cu vedere la ocean, fabuloasa sumă de 43 de milioane de dolari. Casa a fost cumpărată de la o moștenitoare texană și a fost construită în anul 1999, de către arhitectul Ken Rochetti.

Proprietatea este una destul de largă. Așa cum puteți vedea în imagini, mai dispune de două case de oaspeți, un spa, un cinema, o piscină cu mozaic, un jacuzzi de zece persoane și un teren de tenis. Pe lângă cele menționate, casa este compusă din materiale extrem de scumpe și calitative, precum: tâmplărie și grinzi din lemn de mahon, de brad sau de stejar, pardoseală din marmură de import. De altfel, în casa lui Bill Gates puteți sta liniștiți la terasă și asculta și privi valurile Oceanului Pacific.

Ce avere are Bill Gates

Anul trecut, averea lui Bill Gates era estimată la peste 113 miliarde de dolari, care îl plasa pe locul al doilea în ierarhia mondială. Înaintea sa se afla Jeff Bezos, fondatorul Amazon.

Bill Gates și soția sa Melinda, au casa lor principală în Medina, Washington, situată tot la malul oceanului. În Hobe Sound mai au o vilă, mai mică, în valoare de cinci milioane de dolari. Totodată, soții Gates mai dețîn și două ferme. Una de cai, în Rancho, Sânt Fe, California, pe care au cumpărat-o în 2014 pentru 18 milioane de dolari și, tot o fermă de cai, Wellington, Florida, cumpărată în 2013 pentru 8,7 milioane de dolari.

Bill Gates și soția sa, Melinda, au împreună trei copii: Jennifer, Rory şi Phoebe. Atunci când Jennifer a absolvit Universitatea Stanford în 2018, a primit de la părinți o fermă de cai în Westchester, dar și un apartament de 5 milioane de dolari în New York City.

Așadar, la cum arată casa lui Bill Gates, este clar că magnatul american are gusturi în ceea ce privește luxul și confortul…

Adauga un comentariu