Actualitate

Cum arată celebra Sue Ellen la vârsta de 82 de ani! Cele mai recente imagini cu actrița

Publicat: 05 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată celebra Sue Ellen la vârsta de 82 de ani Cele mai recente imagini cu actrița
Linda Gray, celebra Sue Ellen din Dallas, este una dintre puținele actrițe care au îmbătrânit frumos

Linda Gray, celebra Sue Ellen din Dallas, a ajuns la vârsta de 82 de ani și este una dintre puținele actrițe care au îmbătrânit frumos. Cu toate acestea, în urmă cu doi ani, vedeta serialului care a făcut furori în toată lumea a trecut printr-o adevărată tragedie. Jeff Thrasher, fiul Lindei Gray, a murit la vârsta de 56 de ani, lăsând un mare gol în viața actriței.

Foarte multă lume își amintește încă de frumoasa Sue Ellen din Dallas, întruchipată de actrița Linda Gray? În celebrul serial, aceasta era soția alcoolică a demonicului J.R. Ewing, femeia care îi cucerea pe toți cei care o cunoșteau.

Celebra Sue Ellen, fermecătoare la vârsta de 82 de ani

Celebra actriță din Dallas, serialul urmărit de milioane de români, continuă să facă furori de cate ori apare în public. Deși a mai pus câteva kilograme pe ea și trecerea timpului și-a pus amprenta pe chipul ei,  acesta fiind brăzdat câteva de riduri, Linda este una dintre puținele vedete de la Hollywood care au îmbătrânit frumos.

Linda Gray este actrița devenită celebră în întreaga lume datorită rolului lui Sue Ellen din celebrul „Dallas”. Acestr serial a fost urmărit cu sufletul la gură și de milioane de români. Pe 12 septembrie, actrița a împlinit 82 de ani, însă nu-și trădează deloc vârsta. Pare-se că farmecul personajului a fost preluat din personalitatea actriței, dovadă stând toate aparițiile publice ale acesteia.

La anii pe care-i are, Linda se mândrește cu o siluetă suplă, o energie debordantă și un zâmbet larg. Chiar dacă afișează anumite semne de bătrânețe, Linda Gray pare să fi descoperit elixirul tinereții. Ba chiar, în ciuda vârstei sale, este o personalitate efervescentă și la fel de frumoasă ca pe vremea în care juca în serialul care a consacrat-o.

Drama care i-a marcat viața Lindei Gray

În 2020, îndrăgita actriță a trecut printr-o mare suferință, după ce fiul ei, Jeff Thrasher, a murit pe neașteptate. Devastată de durere, ea a anunțat pe o rețea de socializare că iubitul ei fiu a murit pe 23 noiembrie, la vârsta de 56 de ani.

„O reamintire a vieții fiului meu Jeff. Era ființa cea mai bună, cea mai nostimă, cea mai dulce… El a adus lumii atâta dragoste și era iubit de toată lumea! Fie ca să aibă o călătorie magică”, a scris atunci Linda Gray.

Jeff Thrasher era fiul pe care actrița americană l-a avut din căsnicia cu regizorul artistic și fotograful Ed Thrasher. Au fost căsătoriți din anul 1962 până în 1983. De asemenea, Linda Gray mai are o fiică, Kehly, din aceeași căsătorie și seamănă leit cu mama ei. Kehly Sloane are 54 de ani și este căsătorită cu Lance Sloane.

Adauga un comentariu