Prima pagină » Cancan » Cum arăta Ema Uta înainte de operații. La 30 de ani „regina transformărilor” are o avere impresionantă

Cum arăta Ema Uta înainte de operații. La 30 de ani „regina transformărilor” are o avere impresionantă

17 nov. 2021, 13:10, 1 ,
BZI.ro, în Cancan

Este noua cucerire a celebrului afacerist Alex Bodi, însă puțini sunt cei care știu cum arăta Ema Uta înainte de operații. Frumoasa blondină este extrem de apreciată de vedetele din România, iar la 30 de ani „regina transformărilor” are o avere impresionantă. 

Ema Uta, o apariție surprinzătoare înainte de operațiile estetice

Blondina cunoscută în lumea vedetelor drept „regina transformărilor” a reușit să se bucure de succes de la o vârstă fragedă. Ema Uta este make-up artist de profesie, iar talentul său a fost imediat remarcat de vedetele din România. Transformările pe care tânăra le face cu ajutorul machiajului sunt cu adevărat spectaculoase. 

Mai multe artiste s-au lăsat pe mâna frumoasei blondine, iar rezultatul a fost pe măsura așteptărilor. Printre vedetele care au apelat la ajutorul Emei Uta au fost Antonia, Delia, Alina Eremia, Loredana Groza.

Frumoasa blondină s-a remarcat nu doar prin talentul său, ci și prin fizicul de invidiat. Formele sale voluptoase și silueta perfectă se pare că l-au cucerit pe celebrul Alex Bodi. Aceasta se poate declara norocoasă deoarece avea un corp care atrăgea privirile tuturor și înainte de operațiile estetice. 

Extrem de discretă, Ema Uta nu a vorbit prea mult despre intervențiile pe care le-a avut, dar se pare că au ajutat-o să aibă fizicul mult dorit. 

În ceea ce privește relația cu Alex Bodi, aceștia au fost surprinși în ipostaze romantice la câteva evenimente private, spre surprinderea publicului. Se pare că cei doi formează un cuplu și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Controversatul afacerist se află din nou în atenția tuturor, fiind celebru pentru relațiile amoroase controversate, dar și prin modul în care se afișează pe Instagram. Acesta a fost mereu înconjurat de femei frumoase și nu s-a sfiit să recunoască faptul că are o viață de lux.

După despărțirea de rusoaica Daria Radionova, se pare că milionarul și-a găsit fericirea în brațele frumoasei Ema Uta.

Cum a reușit „regina transformărilor” să adune o avere impresionantă

Ema Uta se bucură de un real succes în rândul vedetelor din România și la 30 de ani este deținătoarea unei averi spectaculoase. Blondina are o locuință de lux și sume impresionante în conturi după ce s-a remarcat prin talentul său deosebit. 

Noua iubită a lui Alex Bodi a reușit să câștige foarte mult din profesia de make-up artist. Ema Uta are și o școală de machiaj în București, unde se înscriu foarte multe tinere dornice să îi urmeze talentul.

„Regina transformărilor” este deținătoarea unui imobil de lux, iar amenajarea locuinței a fost realizată după dorințele blondinei. Artista nu s-a sfiit să arate tuturor interiorul casei impresionante, dar și dressing-ul impunător. 

Ema Uta a mărturisit că este extrem de mândră de noua sa achiziție. Extrem de muncitoare și ambițioasă, tânăra a reușit să își îndeplinească visul într-un timp scurt.

„Anul trecut am reușit să o cumpăr și sunt mândră că am reușit să fac asta datorită make-up-ului. Se poate! Părinții mei au fost surprinși și fericiți”, a declarat aceasta.

Sinceră și cu zâmbetul pe buze, blondina a recunoscut că este dezordonată și că deține foarte multe accesorii și articole vestimentare. 

„Sunt o persoană foarte dezordonată, îmi pare rău să spun asta la TV și să afle toată lumea, dat ăsta este adevărul. (…) Am numeroase șepci, genți… Sunt atât de multe perechi de ochelari încât nu mai am nici ordine.”, a mai precizat iubita lui Alex Bodi.

Ema Uta avea un fizic de invidiat și înainte de operațiile estetice. Frumoasa blondină este make-up artistul preferat al vedetelor și a reușit până la 30 de ani să adune o avere spectaculoasă. 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *