Cancan

Cum arată fiica lui Starlin. Codul secret prin care comunică cu tatăl ei

Publicat: 26 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată fiica lui Starlin. Codul secret prin care comunică cu tatăl ei
Starlin trăiește de mai bine de zece ani în România și are o fiică de cinci ani

A devenit foarte cunoscut în urma emisiunii Survivor, iar acum multă lume se întreabă cum arată fiica de cinci ani a lui Starlin. Chiar dacă s-a născut în Santo Domingo, acesta trăiește de mai bine de zece ani în România. Mai mult, este căsătorit cu o româncă și au împreună o fetiță care îi seamănă leit. Din păcate, „războinicul” a fost eliminat în ultima ediție a emisiunii Survivor, astfel că va ajunge curând în sânul familiei.

Mariano Starlin Belen Medina este concurent la Survivor România și face parte din echipa Războinicilor. De când a intrat în competiție, Starlin s-a străduit să țină ritmul și să aducă puncte pentru echipa lui. Acesta este căsătorit cu o româncă, iar împreună au fiică, în vârstă de cinci ani. Cea mică își iubește foarte mult tatăl și-i urmărește fiecare parcurs în competiție. De altfel, are și un „cod secret” prin care îi transmite mesaje tatălui ei, pentru a-l încuraja.

Cum arată fiica lui Starlin

Fiica lui Starlin are cinci ani și a dezvăluit în cadrul emisiunii Teo Show că de fiecare dată când vede o buburuză i-o trimite tatălui ei, în Republica Dominicană, pentru a-i fi de ajutor.

„Eu când văd câte o buburuză, o trimit acolo în Dominicană să-i dea multă forță, să câștige și să aducă multe puncte. I-am trimis patru buburuze până acum”, a spus cea mică despre tatăl ei.

De altfel, fiica lui Starlin își dorește ca tatăl ei să se descalifice și să vină acasă pentru a o vedea.

„Îmi doresc să zică: «Să ies afară din concurs și să-mi văd fetița»”, a mai spus fetița lui Starlin despre tatăl ei. De altfel, acest lucru s-a și întâmplat duminică, odată cu eliminarea „războinicului”.

Ce mesaj a primit Starlin de la soția lui

Starlin a primit un mesaj emoționant de la soția lui, la unul dintre jocurile de comunicare câștigate de echipa „Războinicilor”.

„Suntem bine, știu că te gândești la noi. Am fost îngrijorați de accidentările tale. În fiecare seară ne este dor de tine și chiar dacă ne este dor de tine, te așteptăm acasă cât mai târziu. Luptă pentru a-ți îndeplini visul și când simți că nu mai poți, gândește-te la noi. Te iubim din toată inima!”, este mesajul pe care „războinicul” l-a primit de la soția sa.

De cum a citit mesajul, Starlin a promis familiei că va da tot ce are mai bun în competiția Survivor România.

Starlin a fost eliminat de la Survivor

După recenta eliminare a lui Jador, a venit și rândul unui „războinic”. Starlin a fost eliminat din competiția Survivor România. Albert Oprea l-a nominalizat spre eliminare, iar votul publicului a fost decisiv. Războinicul a făcut câteva declarații imediat după ce s-a aflat că el părăsește concursul.

Acesta a povestit imediat după ce Daniel Pavel a făcut anunțul eliminării lui că este împăcat cu decizia luată de publicul emisiunii. Războinicul a mai menționat că în cadrul competiției a legat frumoase relații de prietenie cu Sorin, Marius, Andrei și Sindy.

„Survivor România pentru mine înseamnă multe lucruri. Înseamnă să îmi iubesc mai mult familia de acasă și lucrurile pe care le am, prietenii. Să valorez fiecare secundă din viața mea, fiecare chestie măruntă, fiecare bucățică de pâine pe care mi-o dă Dumnezeu în fiecare zi. Sunt liniștit, nu simt nimic în afară de ce nu trebuie”, a declarat „războinicul”. Dincolo de toate acestea, la cum arată fiica lui Starlin, cu siguranță concurentul abia aștepta să se întoarcă în sânul familiei.

Adauga un comentariu