Cancan

Cum arăta Gabriela Firea în timpul liceului. Imagini de colecție cu primarul Capitalei

Publicat: 05 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Dacă despre Gabriela Firea, la începuturile ei în jurnalism am mai discutat, a venit momentul să vă arătăm cum arăta ”tânăra” elevă Gabriela Firea, în perioada în care se afla la Bacău.

Cum arăta Gabriela Firea în timpul liceului

Dacă nu știți, sau poate ați uitat, vă spunem că actualul edil al Capitalei, a avut un drum lung de parcurs până să ajungă în postura actuală, și totul a început la Bacău, unde de altfel s-a și născut.

Tânăra Gabriela Firea a absolvit un liceu industrial din oraș, iar primul ei loc de muncă l-a avut la câțiva kilometrii de oraș, un post de suplinitoare la o şcoală aflată la 40 de kilometri.

După terminarea liceului s-a orientat către Facultatea de Litere din București și Academia de Studii Economice, iar cariera de jurnalist și-a început-o după terminarea licelui, la un ziar din Bacău.

Imagini de colecție cu primarul Capitalei

Zilele trecute, mai exact pe 2 mai, edilul capitalei a decis că este momentul unor aduceri aminte din perioada în care era elevă la Liceul Industrial Nr. 1 Bacău, iar pozele sunt, ca să spunem așa, edificatoare în ceea ce o privește pe eleva Gabriela Firea.

Dacă e să analizăm pozele postate de Gabriela Firea, putem spune că a fost o elevă exemplară și foarte cuminte, cel puțin așa pare.

Toate pozele au fost publicate de Gabriela Firea pe pagina sa oficială de facebook, iar reacțiile celor ce îi urmăresc postările au fost pe măsura postării în sine.

”Ani de liceu…vise de tinerete. Sperante, idealuri, incredere, planuri, prietenii…viata in alb si negru, in da si nu, in bine si rau…ganduri de 2 mai..
La multi ani, tinerete!, a scris Gabriela Firea în postarea respectivă.

În afară de lucrurile frumoase din viața ei, edilul Bucureștiului a povestit că a avut și momente grele, mai ales când vine vorba de familie, și mai concludent, când vine vorba de tatăl ei.

„Cele mai dureroase momente le-am trăit în copilărie şi adolescenţa. Mama era vânzătoare şi tata muncitor necalificat, pe şantier. Stăteam şase inşi într-un apartament cu două camere. Mama şi-ar fi dat şi sufletul din ea pentru noi, dacă ar fi putut. Muncea de dimineaţă până seara, era extraordinar de harnica şi de optimistă. N-aş putea să am aceleaşi cuvinte de laudă pentru tata. (…) Avea mari probleme cu băutura şi, normal, cu serviciul. (…) Bea foarte mult şi ne bătea şi pe noi, copiii, şi pe mama. Până la urmă, am hotărât să-l părăsim. Chiar îmi revendic meritul ca eu am convins-o pe mama să divorţeze. Aveam 14 ani”, a povestit Firea.

Adauga un comentariu